Έπειτα από δική της απόφαση αλλά και φιλικού της προσώπου, η Ρένα Κουμιώτη έφυγε από το Γηροκομείο Αθηνών. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνδέσει τ’ όνομά της, με την εποχή των μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του ’70, δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ένα μήνα φιλοξενίας και αποφάσισε να εγκαταλείψει το ίδρυμα προς άγνωστη για όλους κατεύθυνση.

«Και μπορεί η ίδια να έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους του ιδρύματος, από την άψογη συμπεριφορά όλων, καθώς και από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενούνταν σε διπλανό δωμάτιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τη θαλπωρή του δικού της οικείου περιβάλλοντος» αναφέρει η εφημερίδα «Espresso» σε νέο της δημοσίευμα.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο και ενώ η ίδια αντιμετώπιζε δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο πρωτότοκος γιος της, Γιάννης, πέθανε από ανακοπή καρδιάς. H τραγουδίστρια δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του, που έγινε στο παρεκκλήσι του κοιμητηρίου του Ελληνικού, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επιτρέπουν συγκινήσεις. Μέχρι και σήμερα, κανένας δικός της άνθρωπος δεν έχει μπορέσει να της πει για την τραγική είδηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ