Πανό στο Δημαρχείο Ρεθύμνου θα αναρτήσουν μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Ρέθυμνο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Σε ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας αναφέρεται:

“Στο πλαίσιο των δράσεων που αποφάσισε, στην τελευταία συνεδρίαση, η ΕΓ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου απέναντι στο αντιλαϊκό κι αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη για τα εργασιακά, την Τρίτη 1 Ιουνίου στις 11:00 πμ προχωράμε σε συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνου με ανάρτηση πανό, στις 11:30 πμ παραχωρούμε συνέντευξη Τύπου στο χώρο του Δημαρχείου, όπου καλούνται όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης να καλύψουν το γεγονός και στις 12:00 ώρα, στον ίδιο χώρο, καλούμε σε σύσκεψη όλους τους προέδρους των πρωτοβάθμιων σωματείων, που υπάγονται στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, για συντονισμό δράσεων και προετοιμασία για την 24ωρης απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 3 Ιουνίου.

Αμέσως μετά θα υπάρξει επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους για συζήτηση με τους εργαζόμενους. Σε όλες τις δράσεις θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Στις παραπάνω δράσεις μαζί με την Ε.Γ. του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου θα βρίσκονται το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Μαρκάκης και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Τσιχλάκης.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: “Έσβησε” μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Θάνατος 11χρονης στην Κρήτη: Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις των συμμαθητών της

Ηράκλειο: Πέφτει άσφαλτος στον Ανισόπεδο Κόμβο Αεροδρομίου και στην Λεωφόρο Σενετάκη