Κατασχέθηκαν επίσης δύο δενδρύλλια κάνναβης και χρηματικό ποσό

Στη σύλληψη δύο ατόμων έφτασε η ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή του Ρεθύμνου. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους πάνω από 150 γραμμάρια κάνναβη όπως και δύο δενδρύλλια.

xasis_rethymno.jpgΕιδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας ημεδαπός να μεταβαίνει σε κατάστημα ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού και σε γενόμενο έλεγχο στον πρώτο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 40 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες. Ακολούθησε έρευνα στο κατάστημα του έτερου ημεδαπού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 15,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των ημεδαπών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δύο δενδρύλλια κάνναβης, ευρισκόμενα στο στάδιο της αποξήρανσης και δύο συσκευασίες περιέχουσες συνολικά ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 113,5 γραμμαρίων.

Τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σήμερα (21.10.2022) το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.