Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Έφτασαν στα δικαστήρια σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, οι τρεις κατηγορούμενοι για το οπλοστάσιο και την ποσότητα ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στο αυτοκίνητο και την οικία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Οι κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 46 οι δύο και 49 ετών ο τρίτος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου ο 46χρονος ημεδαπός να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια να προμηθεύει με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών έτερο 46χρονο ημεδαπό. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 785 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Συγκεκριμένα σε χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας, που χρησιμοποιούσε ο πρώτος 46χρονος για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάτζα), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 1.051 γραμμάρια κάνναβης και σε οικία την οποία χρησιμοποιούσε και στην οποία διαμένει και ο 49χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Επιπλέον, στην οικία του δεύτερου 46χρονου κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.