Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα ρέθυμνο ΕΛΑΣ τυχερά παιχνίδια

Ρέθυμνο Έστησαν παράνομη μπαρμπουτιέρα σε καφετέρια - 10 συλλήψεις

Ρέθυμνο  Έστησαν παράνομη μπαρμπουτιέρα σε καφετέρια - 10 συλλήψεις

Δέκα άτομα συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο για παράνομα τυχερά παίγνια, ενώ κατάσχεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για 8 Έλληνες και δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, εντοπίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος-καφετέρια σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνης, ιδιοκτησίας ενός Έλληνα ο οποίος απουσίαζε, να συμμετέχουν σε τυχερό παιχνίδι, τα γνωστά «ζάρια».

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι, η υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος είχε επιτρέψει σε εννέα άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια» με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος και απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά «το χρηματικό ποσό των 3.160 ευρώ ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και ζεύγος κύβων-ζαριών».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη