Έντεκα άτομα συνελήφθησαν για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια στο Ρέθυμνο ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ.

Πρόκειται για 9 Έλληνες ηλικίας από 27 έως 73 ετών καθώς και μία 26χρονη Ελληνίδα και 2 αλλοδαπούς, έναν 32χρονος και μία 24χρονη.

Οι συλλήψεις έγιναν μεταμεσονύχτιες ώρες στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης, μετά από έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου Έλληνα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει σε οχτώ άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου “TEXAS POKER”, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αλλοδαπή και η 26χρονη Ελληνίδα ως εργαζόμενες στο συγκεκριμένο κατάστημα συνέδραμαν στη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και
• μία τράπουλα

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Πηγή: cretapost.gr