ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ρετζέπ ΤαγίπΕρντογάν «σου ‘ρχεται». Από τις 17 Οκτωβρίου κανένα Τουρκικό σκάφος σε θάλασσα και αέρα δεν θα είναι ασφαλές

elliniko_uperoplo.png

Η Ανατολική Μεσόγειο , το Αιγαίο και η Μαύρη Θάλασσα , θα μετατραπεί για τον Τούρκο σε πεδίο θανάτου .

Βρέθηκαν οι Ελληνομάχοι που «δέχτηκαν» να πατήσουν το κουμπί .

Τιμή και δόξα σ αυτούς που έγραψαν και θα γράψουν Ιστορία στ όνομα της Ελλάδας .

Τιμή και δόξα σ όσους φυλάνε τα Ιερά και όσια της φυλής μας , τα βγαλμένα από τα κόκκαλα των Ελλήνων … τα ιερά .

Αν νομίζεται ότι το κυρίαρχο πελατειακό σύστημα εξουσίας, κυβερνώντες και πολιτικά αντιπολιτευόμενοι που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και μετέτρεψαν μια υπερήφανη χώρα σε παρία της Ευρώπης και που τώρα , σέρνεται στις «αυλές» άλλων ζητώντας λίγη συμπόνια και αξιοπρέπεια , είναι , ό,τι έχετε να αντιμετωπίζεται , πλανάστε βαθιά .

Μια παράλληλη Ελληνική πραγματικότητα ( αόρατη , δυναμική , αποφασισμένη και ακούραστη ) θα σας επιτεθεί για τις προσβολές σας , για την ασέβειά σας και την προκλητικότητά σας

Ενημερώνουμε ( παραβιάζοντας απόρρητα σχέδια ) ότι το project όπως αυτό για παράδειγμα του βλήματος «ΜΑΚΕΔΟΝ» που υπήρχε σε εξέλιξη από το 2011 από μια μικρή αλλά δυναμική ελληνική εταιρεία , έφτασε μέσα από χίλια κύματα στο τελικό του στάδιο .Το συγκεκριμένο «βλήμα cruise » με ακτίνα δράσεις 300- 500 χλμ, εξελιγμένο πλέον , είναι συμβατό με τα προηγμένα μαχητικά αεροσκάφη και , θα γίνει ο εφιάλτη σας .

Δεν υπάρχει λόγος να μείνει άλλο κρυφό .

Μέχρι να …μην πιστεύεται στα μάτια σας , θεωρήστε την προειδοποίηση μας μπλόφα . Μην ξεχνάτε όμως ότι σας έχουμε αποδείξει πως , ό,τι λέμε το κάνουμε και ότι προαναγγέλλουμε βγαίνει.

Αθήνα 1 Οκτωβρίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής )


katohika