Ροδόπη: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου που υποχώρησε το πάτωμα

Σοκαριστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/02) σε ταβέρνα στην Πάνδροσο Κομοτηνής, όταν το δάπεδο της κεντρικής αίθουσας υποχώρησε ξαφνικά, παρασύροντας τέσσερα τραπέζια μαζί με τους θαμώνες στο κενό. Το περιστατικό προκάλεσε τραυματισμούς, ενώ επικράτησε πανικός στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 22.02.2026 08:52Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από έκρηξη κροτίδας στην Πτολεμαΐδα - Κίνδυνος ακρωτηριασμού δαχτύλων

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συνολικά εννέα άτομα μεταφέρθηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής - έξι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τρία με ίδια μέσα. Η κατάσταση όλων κρίθηκε καλή, με δύο άτομα να παραμένουν για προληπτική νοσηλεία. Οι υπόλοιποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας, ηλικίας 28 και 35 ετών, συνελήφθησαν για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης από αμέλεια και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα αίτια της κατάρρευσης, με την παλαιότητα των υλικών να εξετάζεται ως πιθανή αιτία. Η ταβέρνα σφραγίστηκε άμεσα και θα παραμείνει κλειστή έως ότου ολοκληρωθεί το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους κατοίκους της περιοχής, καθώς πρόκειται για πασίγνωστο σημείο που συγκεντρώνει πολλούς πελάτες.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Χτύπημα με πολιτικό αντίκτυπο: Πώς το Ανώτατο Δικαστήριο περιορίζει... και ταυτόχρονα προστατεύει τον Τραμπ

6fa2da79-88c4-4021-81d9-4c25f289cda3.jpg

Στη λίμνη Μαραθώνα εξαφανίστηκε το νησί και στην Υλίκη χάνεται το νερό

bf2b20cd-ba0f-4dca-a1b9-1d85ef391c77.jpg

Άγγελος Συρίγος για ελληνοτουρκικά : Εξαιρετικά δύσκολο να μπει η συζήτηση στη «βαριά» ατζέντα

cdf82459-e4c9-42e6-9e73-0911825c59df.jpg

Τα SMS του υπ. Μεταφορών για την 28η Οκτωβρίου στο στόχαστρο: Έρευνα και αγωγές χιλιάδων ευρώ

3207d3de-2e97-4f58-9ce6-2f83b61dd93c.jpg