«Ήταν μεγάλο το σοκ, δεν το περίμενα», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, ο άνδρας ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από ίδρυμα στη Ρόδο ότι ζει ο άστεγος πατέρας του, λίγες μέρες αφού τον κήδεψε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας, που δεν είχε επαφές με τον πατέρα του, ενημερώθηκε από την Αστυνομία, ότι ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη, σύμφωνα με το Οpen Tv. Ο πατέρας είχε μεταφερθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο από τη συγκεκριμένη αποθήκη, ενώ ο νεκρός, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, δεν έφερε κανένα στοιχείο ταυτότητας. Όταν η σορός του 73χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, συγγενικό του πρόσωπο επιβεβαίωσε ότι εκείνος διέμενε στη συγκεκριμένη αποθήκη.

«Με κάλεσαν από την Αστυνομία, μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Έγιναν η κηδεία και το μνημόσυνο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο γιος του 73χρονου, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός. Χθες όμως, όπως είπε ο άνδρας, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. «Με πήραν από το ίδρυμα και μου είπαν ότι ο πατέρας μου ζει!».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο γιος του 73χρονου στο παρακάτω βίντεο:

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως άστεγος άνδρας 73 ετών, θεωρήθηκε νεκρός, τον κήδεψαν, τα παιδιά του αποποιήθηκαν τα χρέη που κληρονόμησαν και τώρα ανακάλυψαν ότι είναι ζωντανός. Η απίστευτη αυτή ιστορία, σύμφωνα με το Open Tv, διαδραματίστηκε στη Ρόδο η οποία παραμένει ανάστατη από όλο αυτό που συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 24 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη ένας άνδρας. Δεδομένης της διεύθυνσης, αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες Aρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διέμενε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο, με σοβαρά προβλήματα υγείας. Επίσης, δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, όπως μεταδόθηκε στο Open, και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικά του πρόσωπα, που τον είχαν ξεχασμένο, βεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή, μαζί με κάποιον άλλον.