Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη και το το ανακοίνωσαν πριν από λίγο και επισήμως μέσα από το Instagram!
Ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη είχαν παντρευτεί μυστικά πριν από δύο χρόνια στον τόπο καταγωγής του Σάββα, την Πέγεια της Πάφου. Toζευγάρι είναι μαζί συνολικά περίπου 8 χρόνια.

Η σύζυγος του παρουσιαστή έχει συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και οι μέλλοντες γονείς μόλις το ανακοίνωσαν με μια όμορφη φωτογραφία που ανάρτησε ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram“Too young to grow old..❤️” ____________________________________________________ Χρόνια πολλά στην καλύτερη μου φίλη, στην γυναίκα μου, στο μικρό αυτό φανταστικό κορίτσι. ❤️ Είσαι πολυ μικρή ακόμα ☺️ @aretitheocharidi ____________________________________________________ #happybirthday #bemerry #tbt #couplesgoals #nofilter

A post shared by “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) on Feb 15, 2019 at 5:16am PST

Το ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και ο Σάββας κρατά στα χέρια του τον σκύλο τους, ενώ η σύζυγος του Αρετή ακουμπά τρυφερά τα χέρια της στην κοιλίτσα της που μέσα μεγαλώνει το μωράκι τους. Ο παρουσιαστής συνόδευσε τη φωτογραφία τους με έναν ευφάνταστο διάλογο ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας για το καινούργιο που θα υποδεχτούν σύντομα.

«The Fantastic 4
Θα γίνω πατέρας?

Ναι!

Τι έγινε ρε παιδιά? –
Έρχεται μωρό.

Θα μπορώ να το δαγκώνω??

ΟΧΙ!!! ?
Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Για να δούμε θα είναι περισσότερα τα αγόρια μες στο σπίτι ή πάμε για ισοφάριση?», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας επισημαίνοντας πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουν το φύλο του μωρού.

View this post on Instagram“The Fantastic 4 !❤️“ ____________________________________________________ 👦🏽: Θα γίνω πατέρας? 👩🏻: Ναι! - 🐶: Τι έγινε ρε παιδιά? - 👦🏽: Έρχεται μωρό. 🐶: Θα μπορώ να το δαγκώνω?? 👩🏻👦🏽: ΟΧΙ!!! 😅 ____________________________________________________ Αυξάνεστε και πληθύνεστε! Για να δούμε θα είναι περισσότερα τα αγόρια μες στο σπίτι ή πάμε για ισοφάριση?! 😂😘 ____________________________________________________ @panosgi Thnx brother for the click!

A post shared by “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) on Aug 1, 2019 at 1:47am PDT