Ερωτήματα έχει προκαλέσει στην Ουκρανία η παρασημοφόρηση μοντέλου, που είναι γνωστό για τις αναλογίες του αλλά και τις αισθησιακές του πόζες.

Η Ksyusha Maneken είναι μια από τις influencers που συνάντησε ο Μιχαϊλο Ποντόλιακ τον Οκτώβριο. Λίγους μήνες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μετάλλιο στο instagram. «Τι ιστορία κι αυτή. Το πως συνέβη, υπό ποιες περιστάσεις και γιατί – θα σας το εξηγήσω σε κάθε περίπτωση όταν τελειώσει ο πόλεμος», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚόσμος | 07.03.2023 15:52Αναβλήθηκαν οι συνομιλίες Ρωσίας-Τουρκίας για το κέντρο φυσικού αερίουΚόσμος | 07.03.2023 17:48Η πρώτη αφίσα του Κιλιτσντάρογλου περιλαμβάνει πολίτες που διώχθηκαν και δολοφονήθηκαν κατά την διακυβέρνηση Ερντογάν

Η φωτογραφία προκάλεσε σχόλια στα social media, με πολλούς να εικάζουν ότι η νεαρή ανέλαβε το ρόλο της ερωτικής παγίδας, προκειμένου να εκμαιεύσει πληροφορίες από τους Ρώσους.

View this post on Instagram

Η υπηρεσία πληροφοριών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας ανέφερε σε μια ασαφή ανακοίνωσή ότι «ευτυχώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί εκπρόσωποι της κοινωνίας μας, που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την Ουκρανία με συγκεκριμένες αποστολές».

View this post on Instagram

Από την πλευρά του ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Ποντόλιακ υποστήριξε ότι δεν παρασημοφόρησε το μοντέλο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ