Σάλος στη Μήλο: «Πάρκαραν» ελικόπτερο στο Σαρακήνικο για μια βουτιά
Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν στη Μήλο, καθώς ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Σαρακήνικο, με τους επιβαίνοντες να αποβιβάζονται και να κατευθύνονται στη συνέχεια προς τη θάλασσα για να κάνουν το μπάνιο τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 09.08.2026 13:27 Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε 10 ημέρες - «Το 90% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια»
Το προκλητικό βίντεο
Το περιστατικό προκαλεί αντιδράσεις, καθώς το Σαρακήνικο αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές και ευαίσθητες περιοχές του νησιού, γνωστή για το μοναδικό, σχεδόν «σεληνιακό» τοπίο της.
Στα πλάνα που καταγράφηκαν, φαίνεται το ελικόπτερο να προσγειώνεται πάνω στα λευκά πετρώματα της παραλίας. Ο χειριστής αποβιβάζει τους επιβάτες και στη συνέχεια το ελικόπτερο παραμένει στο σημείο, ενώ οι επιβαίνοντες κατευθύνονται προς τη θάλασσα.
Οι εικόνες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε σε μια περιοχή ιδιαίτερης φυσικής αξίας και προστασίας.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ethnos.gr: «Κάθε πόλεμος είναι ένας εμφύλιος, όλοι είμαστε αδέλφια»

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του 4χρονου στην Πάρο - Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του ναυαγοσώστη

Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε 10 ημέρες - «Το 90% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια»