Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN ΑΙΡΕΣΕΙΣ

Σατανολατρείες και Ζωοθυσίες στο New Forest της Αγγλίας. Μαχαίρωσαν θανάσιμα και σημάδεψαν με αποκρυφιστικά σύμβολα μια όμορφη προβατίνα. Βρέθηκαν επίσης μαχαιρωμένες αγελάδες και


Αγγλία Hampshire,NEW FOREST,κοντά στο χωριό Bramshaw, στις 12-11-19, νύχτα με πανσέληνο -που ίσως δεν είναι σύμπτωση-  μαχαίρωσαν πρόβατα και σημάδεψαν τα πτώματα τους με αποκρυφιστικά σύμβολα.
Η αστυνομία ερευνά την αλλόκοτη επίθεση στο ζωικό κεφάλαιο και την εμφάνιση πάνω στα ζώα, αποκρυφιστικών συμβόλων ‘occult markings’ όπως ο αριθμός 666, μοβ (με σπρέι βαφής) ανεστραμμένοι σταυροί και πράσινες πεντάλφες.
ο σαδιστής δολοφόνος ή οι δολοφόνοι συνέλαβαν μια όμορφη προβατίνα
που την έλεγαν Fluffy, τη μαχαίρωσαν με πολύ κοφτερό μαχαίρι και καθώς το ζώο αιμορραγούσε σιγά σιγά μέχρι θανάτου, χρησιμοποίησαν σπρέϊ βαφής για να το σημαδέψουν με σατανιστικά σύμβολα.
Το βίαιο έγκλημα συντάραξε όχι μόνο τους ιδιοκτήτες της προβατίνας (τον 76χρονο Colin Barnes και την 68χρονη σύντροφο του Heather Miles) αλλά και τους 684 συνολικά κατοίκους του χωριού.
Τα πρόβατα εντόπισε η Judy Rudd, που έκανε βόλτα με το σκύλο της, στο σημείο. είπε ότι "το περιστατικό είναι πολύ δυσάρεστο, μερικοί άνθρωποι το θεώρησαν κακό οιωνό και απειλή".
ο σύζυγος της λέει: "νομίζω είναι λογικό να πούμε ότι, δεν πρόκειται μόνο για νεαρά άτομα που εμπλέκονται σ΄αυτό. Είναι ενοχλητικό, έχουμε ζήσει εδώ 40 χρόνια και ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Σχετίζεται με κάτι άλλο, εκτός από την απλή επιθυμία να τραυματίσουν και να θανατώσουν τα ζώα, είναι μάλλον μαγεία ή κάτι άλλο, όπως ο σατανισμός. Είναι πολύ ανησυχητικό.
  η σφαγή της Fluffy ήταν μόνο η πρώτη σε μια σειρά από έξι σκανδαλώδη περιστατικά στο Bramshaw και τα περίχωρα του, σε μια περίοδο εννέα ημερών που έσπειραν ένα κύμα φόβου μέσα από το χωριό.
Στην περιοχή βρέθηκαν επίσης αγελάδες με πληγές από μαχαίρι και η αστυνομία πιστεύει ότι τα περιστατικά αυτά συνδέονται.
 Σε ολόκληρη την περιοχή, τα ζώα ανήκουν σε τοπικούς αγρότες, αλλά επιτρέπεται να περιπλανηθούν ελεύθερα, ιδιαίτερα στη διάσημη κοινότητα των "πόνυ του New Forest’s", εκτός των βοοειδών και των προβάτων.
έτσι η δυνατότητα πρόσβασης στα ζώα δεν είναι δύσκολη και μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελείται από δασικές εκτάσεις και ανοιχτά θαμνολίβαδα.
Αν και υπάρχουν χωριά, πόλεις και απομονωμένα σπίτια σε όλο το New Forest, ένα μεγάλο μέρος του είναι ακόμα απομονωμένο και το βράδυ δεν έχει επαρκή φωτισμό.
Δυο δαμαλίδες που βγήκαν για να βοσκήσουν σε περιοχή του Bramshaw, επέστρεψαν με πληγές από μαχαίρι στο λαιμό τους.
Και στα δυο αυτά περιστατικά, κτηνίατροι θεράπευσαν τις πληγές των ζώων και αναμένεται να ανακάμψουν πλήρως.
Ο ιδιοκτήτης των ζώων Kay Harrison πιστεύει ότι, τραυματίστηκαν από τον ίδιο επιτιθέμενο.
Τον Οκτώβριο, ένα άλογο επίσης βρέθηκε μαχαιρωμένο σε έναν αγρό, στο Walkford Lane, Walkford, κοντά στην Christchurch.
στις 16  Νοεμβρίου, υπήρξε άλλη μια ανησυχητική ανακάλυψη.
Προχωρώντας προς τον άγριο μεσαιωνικό ναό του Αγίου Πέτρου πάνω σε ένα οχυρό με θέα στο Bramshaw, ο αδερφός John Nash είδε με αηδία ότι τα κοντινά οδικά σήματα και μια πινακίδα στην εκκλησία είχαν παραμορφωθεί με αποκρυφιστικά σύμβολα, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού 666.
Σε ολόκληρη την περιοχή, τα ζώα ανήκουν σε τοπικούς αγρότες, αλλά επιτρέπεται να περιπλανηθούν ελεύθερα, ιδιαίτερα η διάσημη κοινότητα των "πόνυ του New Forest’s", εκτός των βοοειδών και των προβάτων.
έτσι η δυνατότητα πρόσβασης στα ζώα δεν είναι δύσκολη και μεγάλο μέρος της περιοχής αποτελείται από δασικές εκτάσεις και ανοιχτά θαμνολίβαδα.
Αν και υπάρχουν χωριά, πόλεις και απομονωμένα σπίτια σε όλο το New Forest, ένα μεγάλο μέρος του είναι ακόμα απομονωμένο και το βράδυ δεν έχει επαρκή φωτισμό.
Λόγω του απόκρυφου συμβολισμού που χρησιμοποιήθηκε, τα πρόσφατα περιστατικά έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους, για τελετές «σατανικής λατρείας».
Τα ανησυχητικά σύμβολα ‘occult markings’ ήταν ο αριθμός 666, ένας ανεστραμμένος σταυρός και πεντάλφες.
Τα πρόβατα ανακαλύφθηκαν από την Judy Rudd, που έκανε βόλτα με το σκύλο της, στο σημείο. είπε ότι "το περιστατικό είναι πολύ δυσάρεστο, μερικοί άνθρωποι το θεώρησαν κακό οιωνό και απειλή".
ο σύζυγος της λέει: "νομίζω είναι λογικό να πούμε ότι, δεν πρόκειται μόνο για νεαρά άτομα που εμπλέκονται σ΄αυτό. Είναι ενοχλητικό, έχουμε ζήσει εδώ 40 χρόνια και ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Σχετίζεται με κάτι άλλο, εκτός από την απλή επιθυμία να τραυματίσουν και να θανατώσουν τα ζώα, είναι μάλλον μαγεία ή κάτι άλλο, όπως ο σατανισμός. Είναι μάλλον ανησυχητικό.
Ένας αγρότης από τον Bramshaw, του οποίου η αγελάδα μαχαιρώθηκε και χρειάστηκε κτηνιατρική αγωγή, πρόσθεσε:
"Είμαι πολύ ανήσυχος για την ευημερία των ζώων και των ανθρώπων εκεί έξω στο δάσος.
Είναι πολύ τρομακτικό να γνωρίζουμε ότι κάποιος κινείται στην περιοχή και πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Γιατί να μαχαιρώσουν και να θανατώσουν τα ζώα και να βάλουν αποκρυφιστικά σύμβολα επάνω τους?

Ο Tony Hockley, κάτοικος και πρόεδρος του Συλλόγου "New Forest Commoners Defence Association" (CDA), εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τα περιστατικά αυτά στην ευρύτερη κοινότητα, επισημαίνοντας στο "The Independent" ότι πρόκειται για σχετικά μικρή αγροτική κοινότητα.

"Οποιαδήποτε ζημιά στο  ζωικό κεφάλαιο του New Forest, μας πονάει όλους.
Όλοι εξαρτόμαστε από την επαγγελματική δέσμευση των 700 ντόπιων κατοίκων για να βγάλουν τα ζώα έξω, για να βοσκήσουν στην περιοχή. Οι περισσότεροι έχουν λίγα μόνο ζώα και υπάρχουν μόνο 200 πρόβατα σε ολόκληρο το New Forest.
είναι καταστροφικό να χάνεται ένα ζώο με αυτόν τον τρόπο και είναι κάτι που θα κάνει τον κόσμο να εγκαταλείψει αυτή την προσπάθεια.
Εάν η βόσκηση χαθεί, τότε η προσβασιμότητα, ο πολιτισμός και η βιοποικιλότητα θα χαθούν επίσης. είπε ο Hockley
Ο παπάς του Αγίου Πέτρου, Rev David Bacon, δήλωσε ότι τα περιστατικά, που συνέβησαν μεταξύ 16 και 20 Νοεμβρίου, θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα  αποκρυφισμού ή μαύρης μαγείας.
"Οι δράστες θα μπορούσαν απλώς να είναι παιδιά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι, δεδομένου ότι η εγκληματική αυτή πράξη διαπράχθηκε εδώ. Εδώ και εκατοντάδες χρόνια, το New Forest είναι γνωστό για τις τελετές αποκρυφισμού και μαύρης μαγείας και αυτό το περιστατικό είναι ολοφάνερα σχετικό.
Οι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις πρακτικές του σύγχρονου παγανισμού, δεν μπορούν να κάνουν διάκριση μεταξύ του τρόπου που ασκείται και εκφράζεται αυτή η πνευματική πορεία -που συχνά τα μέσα ενημέρωσης την παρουσιάζουν με παραπλανητικό τρόπο- και στο πως διαμορφώνεται στην πραγματική ζωή. Γιαυτό οι εκπαιδευτικές προσπάθειες για ενημέρωση όπως η προσπάθεια της "Pagan Federation" πρέπει να απομακρυνθούν από ανακριβή και ενδεχομένως καταστρεπτικά στερεότυπα.
Το New Forest είναι, πράγματι, γνωστό για την ιστορία της μαγείας και του αποκρυφισμού.

Ο Gerald Gardner ίδρυσε εδώ τη σύγχρονη Wicca, ισχυριζόμενος ότι το είχε στηρίξει στις πρακτικές  παλαιότερων συγγραφέων, και τα χωριά του New Forest όπως το Burleigh, είναι τώρα γνωστά για τον αριθμό Witchcraft καταστημάτων  και τις "Witch-themed businesses". Ο Tony Hockley  του CDA σχολιάζει αυτό το θέμα αλλά λέει: «Το New Forest, όπως και πολλές αγροτικές περιοχές, έχει μια ιστορική σχέση με τη Μαγεία (Witchcraft), ώστε να προσελκύει μερικούς ανθρώπους και μερικά από τα τοπικά καταστήματα εμπορεύονται τέτοια είδη, αλλά τα περισσότερα είναι συνήθως για νεράιδες».

Όπως θα γνωρίζουν οι αναγνώστες του "The Wild Hunt", η Wicca δεν κάνει ζωοθυσίες.
Επιπλέον, οι Σατανικές ομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο τείνουν να είναι σε μεγάλο βαθμό αστικές και να περιστρέφονται γύρω από τον πολιτικό ακτιβισμό και όχι γύρω από οποιαδήποτε μορφή θρησκευτικής πρακτικής.
Και οι δύο ομάδες αντιτίθενται σε αυτό το είδος σκληρότητας και βανδαλισμού, και οι Παγανιστές προφανώς δεν χρησιμοποιούν σύμβολα όπως ανεστραμμένους σταυρούς, αν και χρησιμοποιούν πεντάλφες.

 Ωστόσο - όπως δεν είναι ασυνήθιστο στις περιπτώσεις αυτές - η τοπική κοινωνία των Παγανιστών και οι ομάδες σατανικών ακτιβιστών (Satanic activist groups) κινδυνεύουν να συνδεθούν με αυτή την εγκληματική δραστηριότητα.

Η παγανιστική κοινότητα του New Forest εξέφρασε απογοήτευση και αποτροπιασμό σχετικά με τις πρόσφατες επιθέσεις και ζήτησε τη βοήθεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (Police Pagan Federation) μέρος της οποίας πρόκειται να συνεργαστεί με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και θα προσπαθήσει να παράσχει ακριβείς πληροφορίες για τις παγανιστικές πρακτικές.

Η αστυνομία του Hampshire διερευνά το κατά πόσο υπάρχουν σχέσεις μεταξύ των «ασυνήθιστων» συμβάντων και παροτρύνουν οποιονδήποτε να δώσει πληροφορίες.πηγές
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7740157/Is-devil-worshiper-running-New-Forest.html

https://wildhunt.org/2019/12/occult-symbols-found-on-new-forest-animals-killed-and-in-church-vandalism.htm



ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΑΛΑΜΑΝΟΥΔΗ

hellenicrevenge