Ακόμα μία τηλεδιάσκεψη για τα ανοιχτά μέτωπα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού πραγματοποιείται, αυτήν την ώρα.

Όπως ανέφερε ο Στ. Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Επιστήμης των δεδομένων, Κίμων Δρακόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, η κυβέρνηση έχει άπαντα τα μέσα στη φαρέτρα της, με στόχο την αντιμετώπιση μίας πιθανής εξάπλωσης του κορονοϊού. “Λαμβάνουμε όποιο μέτρο απαιτείται, έχοντας υπόψη την εισήγηση των ειδικών για να αναχαιτίσουμε τον κορονοϊό και να προστατεύσουμε την κοινότητα από τη διασπορά. Στη συνεδρίαση που γίνεται θέλουμε να δούμε τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα των ελέγχων μας. Να δούμε την αποτελεσματικότητα άλλων μέτρων, είτε έχουν να κάνουμε ελέγχους, είτε με χρήση μάσκας, είτε με όλα τα μέτρα που έχουν από την αρχή υιοθετηθεί συμπεριλαμβανομένων και των θεμάτων που σχετίζονται με τον τουριστικό κόσμο…", τόνισε.