Κανονικά έκλεισαν οι κάλπες πανελλαδικά ενημέρωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ σε λίγο θα υπάρξει ανακοίνωση για τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Ήδη έχει ξεκινήσει η εισροή επίσημων αποτελεσμάτων. Στο ΥΠΕΣ έχουν ήδη φτάσει τα αποτελέσματα από τα πρώτα 70 τμήματα.

Ανδραβίδα: Η πιο σύγχρονη βάση της Ευρώπης με τα F-35 Δείτε την ενημέρωση από το ΥΠΕΣ:

Η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού δήλωσε μετά το κλείσιμο των καλπών:

«Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με το ταυτόχρονο κλείσιμο της κάλπης σε όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία διαλογής ψήφων και καταμέτρησης σταυρών.

Τα τυχόν ζητήματα που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, αντιμετωπίστηκαν άμεσα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν και συνεργάστηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τη διεξαγωγή αυτών των εκλογών, την κορυφαία αυτή στιγμή, τη γιορτή όπως έχω ξαναπεί, της Δημοκρατίας μας.

Εκτιμώ ότι, η ομαλότητα υπό την οποία πραγματοποιήθηκαν, δικαιώνει αυτή τους την προσπάθεια.

Εντός ολίγου η ανάδοχος εταιρεία, η SingularLogic, θα ανακοινώσει την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος με βάση τη μετάδοση των αποτελεσμάτων που καταφθάνουν στο Υπουργείο Εσωτερικών από τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η νοθεία στα καύσιμα - Πάρτι κερδοσκόπων [πίνακες] Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png