Θα τον εγκαταστήσει στο κεντρικό της πολυκατάστημα στην Oxford Street του Λονδίνου

H Selfridges ετοιμάζεται να ανοίξει τον πρώτο, όπως αναφέρει, μόνιμο κινηματογράφο που θα στεγάζεται μέσα σε εμπορικό κέντρο, τον οποίο θα εγκαταστήσει στο κεντρικό της πολυκατάστημα στην Oxford Street του Λονδίνου.

Ο κινηματογράφος θα διαθέτει τρεις αίθουσες προβολής ταινιών και αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη Νοεμβρίου, με operator την Olympic Studios.

Δύο από τις αίθουσες θα διαθέτουν περί τα 80 καθίσματα, ενώ η τρίτη θα είναι μικρότερη – των 30 θέσεων. Οσο για τις ταινίες που θα προβάλλονται; Ενα μείγμα ταινιών του Χόλιγουντ και ανεξάρτητων φιλμ.

Οι πρώτες ταινίες που θα προβληθούν κατά την πρώτη εβδομάδα προβολών περιλαμβάνουν το Frozen 2 και το Le Mans 66 με τους Matt Damon και Christian Bale.

Ο κινηματογράφος θα έχει απευθείας εισόδους από το πολυκατάστημα καθώς και από την Duke Street, ενώ θα διαθέτει και αίθουσα ιδιωτικών προβολών, αλλά και ένα υπόγειο μπαρ για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για την τελευταία φάση της επένδυσης ύψους 300 εκατ. στερλινών στο δεύτερο μεγαλύτερο πολυκατάστημα του Λονδίνου, που έχει ως στόχο να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές για τα καταστήματα που στεγάζει.