Σφύζει από ζωή τις τελευταίες ημέρες η περιοχή του Δήμου Σητείας. Η κίνηση είναι αυξημένη τόσο στη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας κυρίως λόγω της επισκεψιμότητας ετεροδημοτών αλλά και πολιτών από άλλες περιοχές της Κρήτης ενώ αρκετοί είναι και οι τουρίστες από διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Ως εκ τούτου την εβδομάδα που διανύουμε και δη το τελευταίο τριήμερο η πληρότητα στα ξενοδοχεία της περιοχής αγγίζει το 95% με 100% . Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός της επιλογής πολλών πολιτών από την υπόλοιπη Κρήτη που έχουν επιλέξει την περιοχή του Δήμου Σητείας για να απολαύσουν τις μέρες ετούτες.

Πάρα πολλοί είναι εξάλλου και οι προσκυνητές που προσέρχονται τις τελευταίες ημέρες αλλά και ανήμερα της εορτής της Παναγίας στους ιερούς Ναούς που είναι αφιερωμένοι στην Προστάτιδα όλων και πανηγυρίζουν σήμερα. Στην πόλη της Σητείας πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας.

%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%9A%CE%BF%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CF%84%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%85.jpg

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή