Συγγρού: Συγκλονιστικό βίντεο από τη θανατηφόρα παράσυρση του 24χρονου
Ακαριαίο θάνατο βρήκε 23χρονος, που παρασύρθηκε από διερχόμενη οδηγό στη Λεωφόρο Συγγρού.
Ο νεαρός παραμονή των Χριστουγέννων διασκέδαζε με την παρέα του σε κατάστημα της περιοχής. Λίγα λεπτά μετά τις 04.00 τα ξημερώματα, επιχείρησε να διασχίσει την κάθοδο της Λεωφόρο Συγγρού, με την οδηγό να τον παρασύρει και να τον εγκατέλειπε τραυματισμένο στον δρόμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 25.12.2024 08:45Τραγωδία στη Λεωφόρο Συγγρού: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό - Παραδόθηκε η οδηγός
«Το παιδί είχε ήδη φύγει»
«Έτρεξα στο σημείο για να δω αν το παιδί είναι καλά. Δεν είχε τις αισθήσεις του, δεν αντιδρούσε καν. Κατάλαβα ότι είχε ήδη ‘φύγει’. Άκουσα ένα δυνατό χτύπημα και κάτι που να παραπέμπει σε τροχαίο, το αυτοκίνητο πρέπει να χτύπησε και στο κράσπεδο του δρόμου», είπε στο MEGA αυτόπτης μάρτυρας.
Εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα η οδηγός
Η παρέα του 24χρονου, που βγήκε από το κατάστημα να δει τι συμβαίνει, τον εντόπισε αιμόφυρτο στον δρόμο. «Βγήκαν φίλοι του από το μαγαζί, πρέπει να διασκέδαζαν όλοι μαζί πριν την παράσυρση.Τα παιδιά ήταν πεσμένα στα γόνατα, έκλαιγαν και δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς συνέβη το δυστύχημα», προσθέτει ο αυτόπτης μάρτυρας.
Λίγες ώρες αργότερα η οδηγός εμφανίστηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι ήταν εκείνη που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον νεαρό στη Λεωφόρο Συγγρού. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν, ενώ έγιναν και οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.
Διαβάστε ακόμηΣοκαριστικά βίντεο πριν και μετά τη συντριβή του αεροσκάφους στο Καζακστάν: Οι προσπάθειες απεγκλωβισμού από την καμπίνα – 38 οι νεκροί

Σαλαμίνα: Πέθανε μετά από χρήση ναρκωτικών και τον πέταξαν σε δάσος – Τρεις συλλήψεις

Ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα: Στα επείγοντα Χανίων έσωσαν μαχαιρωμένο νεαρό από βέβαιο θάνατο

Η NASA εύχεται «χρόνια πολλά» με ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο
