Συγκλονίζει μαρτυρία για τη φωτιά σε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα: «Σώστε τα παιδιά μας»
Τραγωδία σημειώθηκε χθες, Δευτέρα (30/12), σε ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 55χρονος ιδιοκτήτης. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 31.12.2024 12:15Άγνωστος τηλεφώνησε στο OPEN και προειδοποίησε για επίθεση με μολότοφ σε εταιρεία στην ΚηφισίαςLifestyle | 31.12.2024 12:26Κιάνου Ριβς: Βρέθηκε η κλεμμένη συλλογή πολυτελών ρολογιών του - Υπήρχε Rolex αξίας 9.000 δολαρίων
«Σώστε τα παιδιά μας»
Ο Σπύρος Θέμελης, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μετεώρων, μίλησε στην ΕΡΤ για τον απεγκλωβισμό των ενοίκων από του ξενοδοχείου στην Καλαμπάκα.
Μεταξύ άλλων περιέγραψε την κατάσταση που επικρατούσε αφότου ξέσπασε η φωτιά: «Οι οικογένειες ήταν στις βεράντες και φώναζαν ''σώστε τα παιδιά μας", ήταν σε έξαλλη κατάσταση, μία κατάσταση δύσκολη».
Παράλληλα, ο κ. Θέμελης επισήμανε ότι κόσμος είχε συγκεντρωθεί από κάτω και εμψύχωνε τους ενοίκους, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική με το ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, προκειμένου να τούς απεγκλωβίσει.
Ο Κώστας Γρηγορίου, διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, μίλησε στο ΜEGA για την κατάσταση της υγείας των ανθρώπων που διέμεναν στο κατάλυμα. «Το νοσοκομείο μας με το που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν τέθηκε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση», είπε και συνέχισε:
«Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν 10 πελάτες»
«Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν 10 πελάτες του ξενοδοχείου εκ των οποίων ήταν και δύο τετραμελείς οικογένειες. Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, οι ασθενείς νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση».
«Οι ασθενείς ήρθαν στο νοσοκομείο καθώς υπέστησαν δηλητηρίαση από αιθάλη», είπε ακόμα ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων.
Όσον αφορά τον 55χρονο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που κατέληξε, ο κ. Γρηγορίου τόνισε ότι ακόμα «δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του». «Ο άνδρας προσκομίσθηκε νεκρός αργά το μεσημέρι στο νοσοκομείο μας για φύλαξη, και θα πάει για νεκροτομή», συνέχισε.
Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι «δεν έχουν κρίνει οι γιατροί ότι πρέπει να πάρουν εξιτήριο οι άνθρωποι που νοσηλεύονται».
Διαβάστε ακόμηΤα τρία «στραβοπατήματα» στην Υγεία το 2024 – Οι δεσμεύσεις και οι καθυστερήσεις

Βουλή: Τι συνέβη το 2024 - Τα δύσκολα νομοσχέδια της κυβέρνησης και η αντιπολίτευση

Ίλιον: Μαθητές επαγγελματικού σχολείου κάνουν μάθημα σε επικίνδυνο κτίριο - Κάνουν διάλειμμα στον δρόμο!

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Σήμερα η μεγάλη κλήρωση - 5 εκατ. ευρώ η τυχερή πεντάδα
