Συναγερμός στην Αιτωλοακαρνανία: Άνοιξε κρατήρας ανάμεσα σε σπίτια
Οι κάτοικοι στις Φυτείες του δήμου Ξηρομέρου στην Αιτωλοακαρνανία βρέθηκαν ενώπιον ενός τρομαχτικού θεάματος, όταν αντίκρισαν έναν κρατήρα ανάμεσα σε σπίτια.
Η καθίζηση που προκλήθηκε σήμανε συναγερμό στην περιοχή και κινητοποίησε άμεσα τους ανθρώπους του δήμου, οι οποίοι έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΥγεία | 07.10.2025 12:37Αττικόν: ΕΔΕ για το αλλεργικό επεισόδιο που υπέστη η 22χρονη από τη χορήγηση λάθους αγωγήςΠολιτική | 07.10.2025 12:36Ο Βάρρας αρνείται να δεχτεί ερωτήσεις στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Τον προειδοποιούν με αυτόφωρο
Όπως μεταδίδει το agriniopress, στην περιοχή αναμένεται τεχνικό κλιμάκιο, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση.
Ο Δήμος Ξηρομέρου παράλληλα βρίσκεται σε επικοινωνία με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) και την Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ).
Διαβάστε ακόμηΕΔΕ για το αλλεργικό επεισόδιο που υπέστη η 22χρονη από τη χορήγηση λάθους αγωγής στο «Αττικόν»

Συνέντευξη Τύπου του Πάνου Ρούτσι το απόγευμα στο Σύνταγμα, μαζί με τον πατέρα του 29χρονου Βασίλη

Σοκάρει η καταγγελία της Πένυς Σκάρου: «70χρονος άντρας με βίασε πριν τρία χρόνια και έμεινα έγκυος»

Επιτέλους... μπορούμε να μιλήσουμε άσχημα για την Τέιλορ Σουίφτ! Η στιγμή της κρίσης για μια ποπ αυτοκρατορία