Νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον προσφέρει ο Σκλαβενίτης και στην συμπρωτεύουσα

Στη Θεσσαλονίκη πλέον επεκτείνεται το eMarket της Σκλαβενίτης. Ήδη, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας έχει ξεκινήσει η κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της ευρύτερης περιοχής.

Η κίνηση αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την ψηφιακή δραστηριότητα της Σκλαβενίτης με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον. Όπως σημειώνουν μάλιστα «το 2022 η Εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το eMarket της μέσω ενεργοποίησης του σε νέες πόλεις και εμπλουτισμού των διαθέσιμων κατηγοριών».

Στο Σκλαβενίτης eMarket οι καταναλωτές της συμπρωτεύουσας μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης και να προμηθευτούν τα βασικά αγαθά που χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και απλά.

Επιπλέον, μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό).

Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Oι παραδόσεις για αγορές άνω των 30€ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη:

Προϋπολογισμός: Ανοίγει «χώρος» και για έξτρα παροχές σε 1 μήνα

Oι 5 του Μινιόν, η εθελουσία της Tράπεζας Πειραιώς, το κτίριο του Βωβού και το 77μετρο του δόκτορα

Ακινησία Ι.Χ. φέτος και τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα το 2022