Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Σλοβενία: το πρώτο κράτος στον κόσμο που βάζει φρένο στη 5G


Σλοβενία: το πρώτο κράτος στον κόσμο που βάζει φρένο στη 5G

γράφει ο Χρήστος Μουσουλιώτης

Πολιτικός σεισμός στη Σλοβενία εξαιτίας των αντιδράσεων πολιτών για το δίκτυο 5G, επειδή η Σλοβενία έγινε το πρώτο κράτος, (το ξαναγράφω, ΚΡΑΤΟΣ, όχι κομητεία ή πόλη) στον κόσμο, που έβαλε φρένο στην εξάπλωσή του!
Την ίδια ημέρα που εκφραζόταν η ισχυρή διαφωνία των πολιτών τής Σλοβενίας και όλου τού άλλου κόσμου για την 5G, ο υπουργός Εσωτερικών τής Σλοβενίας (ο προηγούμενος παραιτήθηκε ως διαπλεκόμενος με εταιρείες…), μετά από συζήτηση που κράτησε 6 ώρες ανακοίνωσε ότι η Σλοβενία λέει επισήμως όχι (προσωρινό) στην εγκατάσταση τής 5G “εξαιτίας των πιθανών επιπτώσεων στην υγεία από τις ακτινοβολίες”.
Μετά τρεις ημέρες παραιτήθηκε και ο Σλοβένος πρωθυπουργός(!) και αυτό σημαίνει ότι θα ξαναγίνουν εκλογές τον Απρίλιο με το ζήτημα τής 5G να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των κομμάτων.
Στο μεταξύ η κυβέρνηση κάλεσε επιστήμονες από το εξωτερικό για να συμμετάσχουν σε ημερίδα στις 10 Μαϊου, όπου θα αναλύσουν, (στο χώρο τής Άνω Βουλής), τις επιδράσεις ή όχι στην υγεία από την 5G.
Το ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι αυτή η ημερήσια εκδήλωση θα μεταδίδεται συνεχώς από τη σλοβενική τηλεόραση με στόχο να μάθουν όλοι οι πολίτες τι συμβαίνει με αυτό το ζήτημα. (Σιγά μην γίνει αυτό και στην Ελλάδα)...

1η ΠΡΟΤΑΣΗ: Να μεταβούν στη Σλοβενία για να παρακολουθήσουν την ημερίδα οι δικοί μας υπουργοί και υφυπουργοί Υγείας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης. Επιτέλους είναι καιρός να μάθουν κάτι αυθεντικό από το να μην γνωρίζουν τίποτε ή να παραπληροφορούνται από άσχετους ή με συμφέροντα “συμβούλους”.

2η ΠΡΟΤΑΣΗ: Να υπάρξει μετάφραση στα ελληνικά των όσων θα ειπωθούν και να ανέβουν στο διαδίκτυο για να μάθουμε κι εμείς οι φουκαράδες την αλήθεια.


vickytoxotis