Σοβαρή καταγγελία: Αστυνομικοί έκαναν βίαιο έλεγχο σε οδηγό επειδή είχε την παλαιστινιακή σημαία
Μια καταγγελία για αστυνομική βία στο Ηράκλειο Κρήτης έρχεται στο «φως» στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 06.05.2025 10:43Πότε θα λάμψει στον ανοιξιάτικο ουρανό η «Πανσέληνος των Λουλουδιών»
Σύμφωνα με την καταγγελία την Τετάρτη 30 Απριλίου, γύρω στις 5 μ.μ., οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στην παραλιακή του Ηρακλείου Κρήτης με το 4χρονο παιδί του, έχοντας την Παλαιστινιακή σημαία στο παράθυρο του αυτοκινήτου, δέχτηκε σήμα από μονάδα ΟΠΚΕ να σταματήσει.
Ακολουθώντας τις εντολές τους, σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ανταποκρινόμενος στο σήμα τους να τους πλησιάσει, έκανε όπισθεν, καθώς προφανώς δεν ήθελε να αφήσει το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς επίβλεψη, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
Οι αστυνομικοί τότε έβγαλαν όπλο και το πρόταξαν προς το μέρος του, απειλώντας τον. Εκείνος, φυσικά, άρχισε να φωνάζει, ενημερώνοντας τους ότι έχει παιδί στο αυτοκίνητο, το οποίο βάζουν σε άμεσο κίνδυνο.
Η απάντησή τους ήταν ότι εκείνος «βάζει το παιδί του σε κίνδυνο με αυτά που κάνει».
Παρόλες τις εκκλήσεις του ανθρώπου αυτού ότι δεν είχε κάνει τίποτα παράτυπο –καθώς κρατούσε στο αυτοκίνητό του μια σημαία ενός αναγνωρισμένου από τον ΟΗΕ κράτους– οι αστυνομικοί προχώρησαν στον βίαιο έλεγχο του μπροστά στο παιδί του, το οποίο έκλαιγε.
Πήραν τα στοιχεία του και ήταν έτοιμοι να τον προσάγουν στη ΓΑΔΗ, αλλά εντέλει λόγω του παιδιού δεν το έπραξαν.
View this post on InstagramΔιαβάστε ακόμη
Σπαραχτικές εικόνες: Αδέσποτοι σκύλοι σε άθλιες συνθήκες στο Κορωπί - Καταγγελία για αδιαφορία, τι απαντάει ο δήμος

Ξύλο στους δρόμους του Βελιγραδίου με πρωταγωνιστές παίκτες της Παρτιζάν: Πώς ξεκίνησε - Η ανακοίνωση

Μπλακ άουτ στην Αθήνα: Όταν οι δούλοι της Πάουερ σε Αθήνα και Πειραιά έμεναν για ώρες στο σκοτάδι

Το φετινό Met Gala γέμισε υψηλή ραπτική και κοστούμια: Οι παρουσίες που ξεχώρισαν στο μπλε χαλί
