Κόσμος έρευνα ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩN Εναλλακτικά Κορωνοϊός

«SPARS» Έρχεται ο νέος ιός


O Bill Gates και ο Anthony Fauci προέβλεψαν ως σύγχρονες Κασσάνδρες τον ερχομό μιας νέας πανδημίας. Η σημερινή «πανδημία» αποτέλεσε την προπόνηση, το ζέσταμα, την προετοιμασία για την πραγματική πανδημία που θα οδηγήσει στο «θαυμαστό νέο κόσμο».

Η σημερινή «πανδημία» κάνει τη δουλειά της. Όχι όπως θα ήθελαν αλλά λειτουργεί. Ήδη δόθηκαν στον πλανήτη 1,5 δις δόσεις των εμβολίων και έχουν εμβολιαστεί πλήρως περί το 1 δις. Φαντάζομαι οι αριθμοί αυτοί θα αυξηθούν και άλλο στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Σε βάθος πενταετίας αυτό θα είναι κοινό έτοιμο για το UBI (Universal Basic Income) κοινώς το παγκόσμιο εγγυημένο εισόδημα. Ο λόγος είναι απλός. Οι άνθρωποι αυτοί με τα προβλήματα υγείας που θα αντιμετωπίσουν δεν θα είναι πια σε θέση να εργαστούν. Οπότε όχι απλά θα αποδεχθούν το παγκόσμιο εγγυημένο εισόδημα αλλά θα αποδεχθούν και κάθε όρο χορήγησής του.

Η «πανδημία» κάνει τη δουλειά της. Για πρώτη φορά παρατηρείται (σύμφωνα με σημερινά στοιχεία) τάση μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι το 2020 που είχαμε τη «φονική πανδημία» να αλωνίζει παγκόσμια δεν παρατηρήθηκε αύξηση του ποσοστού των θανάτων (από κάθε αιτία) ανά χώρα. Κοινώς το 2020 ζήσαμε επί σχεδόν ένα χρόνο σε καθεστώς «φονικής πανδημίας» αλλά δεν πέθαναν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά!

Η «πανδημία» επίσης χρησίμευσε στο να μετρηθούν οι αντιστάσεις των κυβερνήσεων και των πολιτών σε τυραννικά μέτρα. Ιδίως στο δυτικό κόσμο. Σε ό,τι αφορά τις κυβερνήσεις και τις αντιπολιτεύσεις συνάντησαν μηδενικές αντιστάσεις (με το κατάλληλο αντίτιμο φυσικά) και σε ό,τι αφορά τους πολίτες η αντίσταση ήταν αμελητέα, τουλάχιστον στην αρχή.

Θα παρατηρήσατε ίσως ότι οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ έχουν χαμηλώσει τους τόνους απότομα τις τελευταίες μέρες. Σε αρκετά σημεία του κόσμου προσπαθούν να δώσουν την εντύπωση του «ανοίγουμε», «καταργούμε τις μάσκες», «επιστρέφουμε στην κανονικότητα». Κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει. 

Τα ΜΜΕ έχουν μειώσει δραστικά τη σφοδρότητα τρομοκρατίας, εκβιασμού, αλαζονείας και προπαγάνδας. Γιατί όμως; Η απάντηση είναι η σφοδρότητα με την οποία απάντησαν οι πολίτες, επιστήμονες και γιατροί στο φασισμό και την προπαγάνδα. Αυτό που κατάφεραν είναι να εξοργίσουν τους πολίτες και χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο με αφορμή τα λοκντάουν και τα εμβόλια.

Οι πολίτες μετακινήθηκαν από τα παραδοσιακά κοινωνικά δίκτυα στα εναλλακτικά. Σε όσους έκλεισαν τα κανάλια βίντεο δημιούργησαν δικές τους πλατφόρμες και φιλοξενούν τα δημιουργήματά τους σε διάφορες εναλλακτικές σελίδες βίντεο εκτός από τη δική τους. Περίπου ο πενταπλάσιος αριθμός πολιτών (σύμφωνα με τα δικά μου στατιστικά) έχει καταλάβει τι γίνεται σε σχέση με την κατάσταση πριν λίγους μόλις μήνες.

Είναι το λεγόμενο «Pushback». Ο κόσμος αντέδρασε σφοδρότατα ιδίως το τελευταίο διάστημα. Όχι μόνο σε επίπεδο ενημέρωσης αλλά και σε νομικό και οργανωτικό επίπεδο. Οι μηνύσεις είναι πλέον μαζικές. Γιατροί και επιστήμονες όλου του κόσμου σχηματίζουν οργανώσεις απαριθμώντας χιλιάδες μέλη για να απαντήσουν με κάθε τρόπο στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που συντελείται.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουν μαζευτεί οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ. Σε συνδυασμό με τη βροχή των αποκαλύψεων για την προέλευση του ιού και την οριστική αποκαθήλωση του Bill Gates από το θρόνο του «παγκόσμιου γιατρού και φιλάνθρωπου». Οι αποκαλύψεις για όργια στο νησί της κολάσεως με τον Jeffrey Epstein με παιδιά, πάρτι με πόρνες στο σπίτι του τελευταίου και οι γκόμενες που του επέτρεπε η γυναίκα του να συνευρίσκεται στη Microsoft δίνουν και παίρνουν. Τον σούταραν πια και από το Δ.Σ της Microsoft. Ναι, ο Bill Gates δεν συμμετέχει πια στο Δ.Σ της Microsoft. Τέλος και από εκεί. Ουδείς θέλει πια να έχει σχέση με τον «φιλάνθρωπο». 

Klaus Schwab έρχεται η σειρά σου τώρα να σε αποκαθηλώσουμε. Ετοιμάσου.

Η «πανδημία» του Covid τελειώνει 31 Μαρτίου του 2025

Η Παγκόσμια Τράπεζα αναφέρει την ημερομηνία σε έγγραφό της. Τότε θεωρεί ότι κλείνει το πρότζεκτ «στρατηγικής επαγρύπνησης και απόκρισης» για τον ιό.

1621341652_b7e747799a327e3668f2

Μετά τι θα γίνει;

Ήδη έχουν σοβαρό πρόβλημα στην Αμερική να βρουν άνθρωπο να εμβολιάσουν. Όσο αφορά τις μάσκες και τα περιοριστικά μέτρα ο κόσμος αρχίζει και τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Η υπάρχουσα «πανδημία» αρχίζει ήδη να μη «λειτουργεί» όπως θα ήθελαν. Πως να πείσεις κάποιον υγιή να εμβολιαστεί για κάτι το οποίο μπορεί να τον σκοτώσει (αν είναι κάτω των 70) σε ποσοστό 0,05%;

Ο ιός αυτός τους βγήκε «τζούφιος». Όπως αποδεικνύεται από έγγραφα οι μορφές του ιού με τις οποίες πειραματίζονταν τελευταία στην Wuhan παρουσίαζαν θνησιμότητα 13%. Απλά θεωρώ ότι είτε τους ξέφυγε μια τζούφια εκδοχή του ιού ή το ποσοστό 13% αποτέλεσε υπερεκτίμηση. Για όσους περιμένουν μια δήθεν φονικότερη μετάλλαξη του ιού μάλλον θα απογοητευτούν. Είναι ήδη σκανδαλώδες σύμφωνα με κορυφαίους ειδικούς επί του θέματος στον κόσμο ότι ο ιός μεταλλάσσεται ελάχιστα. Υπάρχουν χιλιάδες μεταλλάξεις παγκόσμια αλλά ο ιός παραμένει σκανδαλωδώς σταθερός. Αυτό σύμφωνα με τους επιστήμονες συμβαίνει διότι στο εργαστήριο είχαν υποβάλει τον ιό σε εκατομμύρια μεταλλάξεις ήδη.

Έρχεται ο «SPARS» το διάστημα 2025-2028

Το άρθρο έχει γίνει ήδη μακροσκελέστατο. 

Η έρευνα συνεχίζεται στο δεύτερο μέρος του άρθρου που θα γράψω το συντομότερο δυνατό.

ΠΗΓΗ