Απαντήσεις ζητά εκ νέου από τη Νέα Δημοκρατία ο Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με τον αστυνομικό που κατηγορείται για το κύκλωμα trafficking στην Ηλιούπολη. Ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται για ποιο λόγο έγινε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου, καθώς και κατά πόσο ο αστυνομικός είναι μέλος του κυβερνώντος κόμματος, παραθέτοντας στοιχεία τα οποία καλεί την Νέα Δημοκρατία να απαντήσει αν υπάρχουν στα μητρώα του κυβερνώντος κόμματος.

Στη δήλωσή του ο κ. Σπίρτζης μάλιστα επισημαίνει ότι «δεν είναι υποχρεωμένο κανένα κόμμα να γνωρίζει την πιθανή δράση και τη διάπραξη τέτοιων εγκλημάτων οποιουδήποτε μέλους του, είναι, όμως, υποχρεωμένο να μην συγκαλύπτει κανένα»

Ολόκληρη η ανακοίνωση Σπίρτζη αναφέρει:

«Χρειάστηκε σχεδόν μία εβδομάδα στη Δικαιοσύνη και την ΕΛΑΣ για να δοθούν στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του κατηγορούμενου αστυνομικού για βιασμό, μαστροπεία και ξυλοδαρμό της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Μια δημοσιοποίηση που έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και κατόπιν εντόνων πιέσεων τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και από το σύνολο της κοινωνίας. Μια δημοσιοποίηση που έγινε κατόπιν εορτής αφού το όνομα και φωτογραφίες του κατηγορούμενου για την φρικτή κακοποίηση της 18χρονης είχαν αποκαλυφθεί από ιστοσελίδες και απέφεραν την κατάθεση και άλλης γυναίκας, θύματος του 39χρονου αστυνομικού.

Τα πάντα θα έρθουν στο φως σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση. Παροτρύνουμε τη ΝΔ, σήμερα που επιτέλους δόθηκε το όνομα και η φωτογραφία του δράστη από τις αρμόδιες αρχές, να δει το μητρώο μελών της και να μας ενημερώσει:

σύζυγος Γ…… Λ…….

Ν…… 88 Αιγάλεω,

Δεύτερη διεύθυνση ……..59, Ηλιούπολη

κινητο …………., 210 ……… .

Δημότης Ηλιούπολης εκλογικό διαμέρισμα Αγίας μαύρα Ηλιούπολης,

Μέλος ΝΔ,

Ημερομηνία γέννησης 16/11/1982.

Δεν είναι υποχρεωμένο κανένα κόμμα να γνωρίζει την πιθανή δράση και τη διάπραξη τέτοιων εγκλημάτων οποιουδήποτε μέλους του, είναι, όμως, υποχρεωμένο να μην συγκαλύπτει κανένα. Γεννιούνται πολλές απορίες και ερωτηματικά καθώς οι συμπτώσεις είναι πολλές στο υπηρεσιακό παρελθόν του βιαστή αστυνομικού, στο πότε τέθηκε σε διαθεσιμότητα (2011), στο πότε επανήλθε στην υπηρεσία του (2013), στο το τι έγραφε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κανένα υπηρεσιακό έλεγχο και στις καταγγελίες και την ολιγωρία δημοσίευσης των στοιχείων του στην υπόθεση της Ηλιούπολης».

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού

Εντωμεταξύ νωρίτερα την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται ότι βίαζε και εξωθούσε στην πορνεία τη 19χρονη, την οποία και κρατούσε φυλακισμένη στην Ηλιούπολη.

16072021dimosiopoisi001.jpg?itok=YWFLH4SXΣύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον Δημήτριο Μπουγιούκο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννημένου στις 16-11-1982 στην Αθήνα.

Όλες οι ειδήσεις

Εστίαση - Διασκέδαση: Αποκλειστικά για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες όλοι οι κλειστοί χώροι

Κεραμέως για υποχρεωτικό εμβολιασμό πανεπιστημιακών – φοιτητών: Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα

Ηλιούπολη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κατηγορείται για βιασμό 19χρονης και για trafficking

Κορονοϊός- Ζοφερή εκτίμηση από ECDC: Θα πενταπλασιαστούν τα κρούσματα στην Ευρώπη μέχρι την 1η Αυγούστου

Νέα μέτρα: Αρνητικό τεστ και για τα ταξίδια με τρένο εξετάζει το υπουργείο Μεταφορών