Με κείμενό του ο υπεύθυνος του 2ο ΚΥ Χανίων / 1η ΤΟΜΥ Χανίων / 2η ΤΟΜΥ Χανίων και επόπτης του ΕΟΔΥ στα Χανιά, Στέφανος Ντουκάκης αναφέρεται στο έργο της ομάδας του για την ιχνηλάτηση στο νομό Χαίων αλλά και για τους εμβολιασμούς κατ’ οίκον.

Πιο αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο κ. Ντουκάκης αναφέρει:

Σχηματισμός 2ο ΚΥ Χανίων / 1η ΤΟΜΥ Χανίων / 2η ΤΟΜΥ Χανίων… Κάναμε ένα απολογισμό για το 2021… τα αποτελέσματα;
11.879 επισκέψεις στα Παθολογικά Ιατρεία μας (με τρεις Παθολόγους), 2.870 επισκέψεις στα Παιδιατρικά Ιατρεία μας (με δυο Παιδιάτρους), 570 επισκέψεις στο Καρδιολογικό Ιατρείο μας, 1071 επισκέψεις στο Μαιευτικό μας, 3.775 στο Μικροβιολογικό και 4.815 στο Ακτινολογικό μας! Στο Covid Center ελήφθησαν 9.956 PCR και RAPID test! Στο Εμβολιαστικό Κέντρο μας διενεργήθηκαν 53.020 εμβολιασμοί!

Επίσης κάναμε πολλούς εμβολιασμούς κατ´ οίκον και σε δυσπρόσιτες περιοχές! Γυρίσαμε όλο τον Νομό Χανίων παρέα με τις ΚΟΜΥ και φτάσαμε μέχρι την Γαύδο!

Όλα αυτά δεν έγιναν εύκολα!

Αλλά έγιναν με την συνεχή προσπάθεια του Προσωπικού μας, με την διάθεση του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και πολλές φορές με την εθελοντική παρουσία του στο χώρο εργασίας υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο!

Όμως έγιναν επίσης ΚΑΙ με την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ την δικιά σας στις υπηρεσίες μας σαν πολίτες των Χανίων και για αυτή την εμπιστοσύνη που μας έκανε περήφανους σας ευχαριστούμε!»