[Αφγανός πολίτης, ο οποίος εργαζόταν στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Καμπούλ, καθώς και τα μέλη της οικογένειας του, σύνολο 8 άτομα, αφίχθησαν σήμερα στην Αθήνα, μέσω Μαδρίτης.
](https://www.protothema.gr/world/article/1154680/afganistan-to-profil-oson-feugoun-gia-na-glitosoun-apo-tous-taliban/)[](https://www.protothema.gr/world/article/1154680/afganistan-to-profil-oson-feugoun-gia-na-glitosoun-apo-tous-taliban/)[ Οι ανωτέρω είχαν απεγκλωβιστεί από το Αφγανιστάν πριν από λίγες ημέρες και τους είχε παρασχεθεί συνδρομή από την πρεσβεία μας στην Μαδρίτη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η άφιξη και η παραμονή τους στην Ελλάδα γίνεται σε συντονισμό με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. ](https://www.protothema.gr/world/article/1154680/afganistan-to-profil-oson-feugoun-gia-na-glitosoun-apo-tous-taliban/)

[Ακολουθήστε το και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ](https://www.protothema.gr/world/article/1154680/afganistan-to-profil-oson-feugoun-gia-na-glitosoun-apo-tous-taliban/)