Ο Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου, μια θεατρική παραγωγή του Δήμου Ηρακλείου σε συμπαραγωγή με το Θέατρο των ViVi και σκηνοθεσία του Τηλέμαχου Μουδατσάκι, «σπάει τις αλυσίδες» και διαπρέπει στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Από το Θεατρικό Φεστιβάλ Off της Αβινιόν, όπου έκανε πρεμιέρα, παρουσιάστηκε επίσης στο κηποθέατρο Μάνος Χατζιδάκις - στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Κρήτη, μια ιστορία 5+1 πολιτισμοί» καθώς και στο Βουλισμένο Αλώνι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Μαλεβίζιου.

promitheas%20desmotis3.jpg

O “Προμηθέας Δεσμώτης” βιντεοσκοπήθηκε στο Βουλισμένι Αλώνι, αποκλειαστικά για το κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και θα προβληθεί μέσα στο επόμενο διαστήμα μέσα από στο Heraklion Arts and Culture, όπου και θα παραμείνει διαθέσιμή για θέαση, on demand, γιια το κοίνο.

promitheas%20desmotis4.jpg

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ!

Σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, η παραγώγη του Δήμου Ηρακλείου παρουσιάζεται στο Διεθνές Συνέδριο Θεάτρου που οργανώνεται από το Vast (Values Across Space and Time) σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) στο πλαίσιο του τριετούς Ευρωπαϊκού ερευνητικού προγράμματος H2020 project με θέμα «Διαχρονικές αξίες στο Αρχαίο Θέατρο - πολιτιστική μνήμη και κληρονομιά»!

promitheas%20desmotis2.jpg

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί απο την νέα θεατρολόγο κα Σάντυ Παπαλεωνίδα με τίτλο: η “Λίαν φιλότης των βροτών” ως υπέρτατη αξία στον Προμηθέα Δεσμώτη του Αισχύλου. Ανάγνωση της παράστασης του θεάτρου των ViVi.

Δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμα και τον τρόπο παρακολούθησης στον παρακάτω σύνδεσμο => https://www.vast-project.eu/the-programme/

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο => bit.ly/2Ym3OSb