Η πόλη της Λάρισας, υποδέχεται το πρώτο φεστιβάλ, αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 2021

Η πόλη της Λάρισας είναι ο επόμενος σταθμός του** ΔΕΗ E-Bike Festival,** του πρώτου, μεγάλου φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα.

Την πρωτοβουλία της ΔΕΗ, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την πράσινη μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη, θα φιλοξενήσει η Κεντρική Πλατεία της πόλης το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου 2021, από τις 11π.μ. μέχρι τις 8μ.μ.

Το ΔΕΗ E-Bike Festival παρουσιάζει την παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων και συγκεντρώνει για πρώτη φορά τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.

Λαρισαίοι κάθε ηλικίας και επισκέπτες της πόλης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία βιώσιμης αστικής μετακίνησης, σωματικής άσκησης και ψυχαγωγίας.

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα test rides αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Διαβάστε ακόμη:

Τράπεζα Πειραιώς: €2,2 δισ. οι χορηγήσεις στον τουρισμό – €3,5 δισ. σε υποδομές

Πώς θα δοθεί €1 δισ. σε 2 εκατομμύρια νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Συναγερμός για τον κορωνοϊό με 608 διασωληνωμένους και 105 νέους θανάτους