Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση ετοιμότητας που βρίσκεται σήμερα, ως ένα από τα δύο Νοσοκομεία αναφοράς για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Κρήτη.
Μετά την ενημέρωση από τον Διοικητή κ. Γεώργιο Μπέα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Βαρδή Γεωργιακάκη, ακολούθησε επίσκεψη σε όλους τους χώρους που έχουν ήδη προετοιμαστεί , για να μετατραπούν προσωρινά σε ΜΕΘ , ενώ συζήτησε με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι και αναμένεται να σηκώσουν το κύριο βάρος σε ενδεχόμενο έξαρσης της πανδημίας στην περιοχή μας.
Ξεναγήθηκε επίσης στις εγκαταστάσεις υποδοχής έξω από το κτίριο του Νοσοκομείου , όπου θα γίνεται η άφιξη και η εξέταση των ασθενών και θα αποφασίζεται κατά περίπτωση η εισαγωγή τους ή ο κατ΄οίκον εγκλεισμός τους.
Ο κ. Καλογερής τους συνεχάρη για την άρτια προετοιμασία που έχουν κάνει σε πολύ μικρό χρόνο, και τους εξέφρασε την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία τους περιβάλλει η κοινωνία των Χανίων εν όψει των κρίσιμων ημερών που διανύουμε.
Τέλος, όπως άλλωστε έχει συμβεί μέχρι σήμερα, τους υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να είναι αρωγός τους σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αποστολή τους.