Ζητήματα που έχουν καταγραφεί και απασχολούν το επιβατικό κοινό του Μαλεβιζίου συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια σχετικής σύσκεψης που συγκάλεσε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τη Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου κ. Χαχλιούτης Εμμανουήλ και ο Γενικός Διευθυντής κ. Χαλεπάκης Γιώργος. Παρόντες ήταν επίσης η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Εξυπηρέτησης του Πολίτη Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας & Εθελοντισμού Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας: «Επιζητούμε την αγαστή συνεργασία προς όφελος της εξυπηρέτησης των δημοτών, που αποτελούν και το επιβατικό κοινό. Με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου κ. Χαχλιούτη συζητήσαμε τρόπους βελτίωσης των συγκοινωνιακών συνδέσεων, ώστε να εξυπηρετούνται αποδοτικότερα οι δημότες στους οικισμούς του Δήμου μας. Μέλημά μας να επιλύονται άμεσα τα ζητήματα που ανακύπτουν.

Αναφερθήκαμε, παράλληλα και σε θέματα που σχετίζονται με την καθιέρωση γραμμών δημοτικής συγκοινωνίας. Στοχεύουμε σε μέτρα βιώσιμης αστικής κινητικότητας μέσα από ολοκληρωμένο σχεδιασμό και διερευνούμε πιθανά προγράμματα. Στην ίδια κατεύθυνση, άλλωστε, προγραμματίζουμε συνάντηση με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ το προσεχές διάστημα. Γνώμονάς μας η ωφέλεια του τόπου και των δημοτών».