Έκτακτη συνάντηση με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ είχε το προεδρείο της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζελείου. Κατά τη συνάντηση τέθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα του νοσοκομείου.

Τέθηκε το ζήτημα της Υποστελέχωσης (Νοσηλευτικής και Ιατρικής) τμημάτων του νοσοκομείου: Xειρουργείου, Aναισθησιολογικού, ΜΕΘ,ΤΕΠ, MENN, Oρθοπεδικής κτλ.

Όσον αφορά την έκτακτη χρηματοδότηση υπήρξε ενημέρωση ότι ήδη έχει εγκριθεί προς το νοσοκομείο ,προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και έκτακτες ανάγκες.

Παράλληλα ζητήθηκε η ανανέωση όλων των συμβάσεων των εργαζομένων που λήγουν.: ΣΟΧ , ΟΑΕΔ , Επικουρικών, ενώ τέθηκε και το ζήτημα της καταβολής των δεδουλευμένων του 2012-2013 σε όσους δεν κινήθηκαν δικαστικά και η πρόθεση από την πλευρά της ΔΥΠΕ ήταν θετική.

Ζητήθηκε, επίσης, να τεθεί ως θέμα στο επόμενο ΚΕΣΥΠΕ η δυνατότητα των διοικήσεων των νοσοκομείων να δίνουν άδειες ανάλογα με τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν ανά περιοχή σε σχέση με την Πανδημία.

Τέλος τέθηκε το θέμα των Νοσηλευτικών Ειδικοτήτων. Ζητήθηκε η έκτακτη οικονομική βοήθεια να είναι για όλους τους υγειονομικούς.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο