Στούπα Μεσσηνίας: Εκρηκτικός μηχανισμός στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά
Δυνατή έκρηξη αναστάτωσε τη Στούπα στη Μεσσηνία, όταν εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε beach bar στην παραλία της Καλογριάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 05.07.2024 16:39Ζάκυνθος: Άγρια συμπλοκή με μαχαιρώματα έξω από κλαμπ στον Λαγανά – Πέντε τραυματίεςΕλλάδα | 05.07.2024 17:10Ψυχικό: Ξεσπά η οικογένεια του 54χρονου τοπογράφου - «Τερατώδεις ανακρίβειες - Κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του»
Το συμβάν σύμφωνα με το tharrosnews συνέβη περίπου στις 4 τα ξημερώματα και έχουν προκληθεί ζημιές στο κατάστημα, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας βρίσκονται στο σημείο και διερευνούν το περιστατικό.
Κατά πληροφορίες, ιδιοκτήτης του beach bar είναι ο σύζυγος της ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά. Μάλιστα, σύμφωνα με το MEGA, ο Λούης Καραμάνος, αυτήν την ώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από επεισόδιο ανευρύσματος.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Επίσημα πρωθυπουργός της Βρετανίας ο Κιρ Στάρμερ: Πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης – «Οι αλλαγές στη χώρα θα ξεκινήσουν άμεσα»

Σοβαρό σκάνδαλο με την Nestle Γαλλίας: Κατηγορείται για μολυσμένες πίτσες και τον θάνατο δύο παιδιών

Με καθυστέρηση αλλά φύσηξε… ούριος άνεμος στο πλοίο από Θεσσαλονίκη για Σποράδες - Πού κυμαίνονται οι τιμές των εισιτηρίων

Δυσάρεστα νέα για την Kris Jenner: Αποκάλυψε ότι έχει όγκο στις ωοθήκες - Θα υποβληθεί σε επέμβαση
