Η αποχώρηση της Τετάρτης 30/12 θα είναι δύσκολη υπόθεση στο«Survivor 4» και ο χαμηλών τόνων πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης, θα τα βρει σκούρα απέναντι στον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Κοψιδά και την YouTuber Άννα Μαρία Βέλλη. Ο Αρναούτης μπαίνοντας στοι Survivor είπε ότι έχει έρθει για τη νίκη κάτι που έχει συνηθίσει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια!

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να «ξεγελάσει» την παραγωγή - Κλέβει την παράσταση στο Twitter

Ο Μιχάλης Αρναούτης είναι 41 ετών και είναι πυγμάχος. Το βάπτισμα του πυρός το πήρε από τον πατέρα του που ήταν ερασιτέχνης πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο.

Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους. Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες) ενώ διεκδίκησε το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO.

Θα του λείψει πολύ η οικογένειά του και τα δυο του παιδιά. Μένει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του αλλά από τον Μάρτη, λόγω κορονοϊού ζει οικογενειακώς στην Ελλάδα. Στο «Survivor» δεν θα αντέξει τη γκρίνια και την αδικία, αν του συμβεί σίγουρα θα αντιδράσει!