Συζητήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δημιουργούν οι απαιτήσεις του Ατζούν Ιλίτζαλι σχετικά με τη ζώνη μετάδοσης του «Survivor», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open. Ο Tούρκος παραγωγός του «Survivor» που, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, θέλει να έχει πάντα άποψη και για τη ζώνη στην οποία αξιοποιούνται οι παραγωγές του, φαίνεται ότι θέτει τους δικούς του όρους στον ΣΚΑΪ και ζητά να γίνουν αλλαγές ακόμα και στην prime time ζώνη του καναλιού.

Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός του σταθμού έλεγε ότι το «Survivor», με την κλασική του μορφή «Μαχητές» και «Διάσημοι», θα έπαιρνε τη θέση που έχει μέχρι τώρα το «Big Brother», θα ξεκινούσε δηλαδή στις 11.00 το βράδυ. Ο Ατζούν θέλει μια καλύτερη θέση για την ώρα μετάδοσης του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς παλιά ξεκινούσε 9 παρά.

Στο κάδρο μπαίνει η σειρά «8 Λέξεις», που όμως δεν θα επηρεαστεί τελικά από αυτά τα δεδομένα, καθώς δεν υπάρχει πρόθεση από το κανάλι να αλλάξει τη ζώνη μετάδοσης της επιτυχημένης σειράς. Εξετάζεται το σενάριο να μικρύνει η διάρκεια των επεισοδίων του Ανδρέα Γεωργίου για να ακολουθεί το «Survivor». Συνεχίζει κανονικά η προετοιμασία του παιχνιδιού και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν λόγω κορονοϊού δεν θα βγει στον αέρα τέλη Ιανουαρίου, αλλά τον Απρίλιο του 2021.

Για το «Survivor» απάντησε στην κάμερα της εκπομπής και ο Γιώργος Λιανός: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Survivor, θα εξαρτηθεί από τον κορονοϊό. Οι παραγωγές πρέπει να γίνουν με ασφάλεια. Είναι όλα ένα μεγάλο ερωτηματικό».