Κόσμος ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Συγχαρητήρια" γραφειοκράτες χαρτογιακάδες των Βρυξελλών ... Αν και δε νομίζω να ξυπνήσατε από το κώμα της δήθεν ευδαιμονίας σας.

Με καθυστέρηση μεγαλύτερη και από τα αντανακλαστικά του Ρανταπλάν, του σκύλου του Λούκι Λουκ, τον οποίον πείραζες στη σελίδα 4 του κόμικ και αντιδρούσε στη σελίδα 244, η Ε.Ε. καταδίκασε  την εμπλοκή ξένων δυνάμεων και ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για εγκλήματα πολέμου που μπορεί να έχουν διαπραχθεί στη διάρκεια της σύγκρουσης της Αρμενίας με το Αζερμπαϊτζάν. 

Συγχαρητήρια γραφειοκράτες χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και του Βερολίνου που κάθεστε αναπαυτικά στις  καρέκλες των γραφείων σας με ύφος οσφυοκάμπτη που αδυνατεί να χειριστεί καταστάσεις λόγω δουλοπρέπειας και ανικανότητας. 

Συγχαρητήρια για την αργοπορημένη αντίδραση σας. Αν και δε νομίζω να ξυπνήσατε από το κώμα της δήθεν ευδαιμονίας σας. 

Συγχαρητήρια που δεν πήρατε χαμπάρι πως το φανατικό ισλάμ εξαπλώνεται στον Καύκασο. Αλλά πώς να το κατανοήσετε ότι έχετε ονειρώξεις για φιλελεύθερο ισλάμ και νομίζετε ότι όλα λύνοται με δουλίτσες που κάνει η Ευρώπη με την Τουρκία. Αποκοιμηθείτε τώρα ήσυχοι στις καρέκλες των πολυτελών γραφείων σας, όσο ακόμη τις έχετε. Όταν το ισλάμ θα φτάσει στις πύλες της Βιέννης, θα σας ξυπνήσουν οι κραυγές των φανατικών. Αλλά θα είναι αργά για να θρηνήσετε. 

Η φωτογραφία, ανόητοι, αφιερωμένη γιατί και εσείς βάλατε το χεράκι σας για την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς που κάνει αυτός ο Τουρκοαζέρος στη αρχαία αρμένικη γη. Ναι, γραφειάδες μου, εσείς του δώσατε την σκάλα για να ανέβει. 

Γι΄αυτό μην μας το παίζετε θιγμένοι τώρα. Σκάστε απλά! 

#Γιώτα_Χουλιάρα

Geopolitics & Daily News

H φωτογραφία από Εθνική Επιτροπή Δικαίωσης Αρμενικού Ζητήματος

Διαβάστε επίσης: 

Νέα σύλληψη τρομοκράτη - τζιχαντιστή (η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, μετά από εκείνην τού «νούμερο 5» τού ISIS στην Τρίπολη) αυτή τη φορά στο Κέντρο τού Ελαιώνα - Συμμετείχε στον βασανισμό και την δολοφονία 900 ανθρώπων !!!

Πώς έφτασε στην Ελλάδα ο 27χρονος τζιχαντιστής – Ζούσε με επιδόματα

Το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται ήδη εδώ…

Το Ισλάμ έχει κηρύξει θρησκευτικό πόλεμο στη Δύση. Η ανάρτηση του Πακιστανού δημοσιογράφου το επιβεβαιώνει.