Συλλυπητήριο Ψήφισμα Δ.Σ. Δήμου Πλατανιά, για το θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη:

Με αφορμή το θλιβερό συμβάν του θανάτου του τέως βουλευτή, Υπουργού και Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την Τακτική συνεδρίασή του σήμερα, ημέρα Τετάρτη 31/07/2019, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος.
 «Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη του για την ξαφνική και πρόωρη απώλεια του ιατρού, πρώην βουλευτή, Υπουργού και Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.

 Ο Μανώλης Σκουλάκης υπήρξε μια σημαντική πολιτική προσωπικότητα που δέσποζε με την δράση του επί πολλές δεκαετίες στα πολιτικά δρώμενα του τόπου και της χώρας.

 Η ιστορία θα τον κατατάξει ως πολιτική προσωπικότητα που άφησε το δικό του στίγμα και με την δράση του συνέβαλλε και επηρέασε τις πολιτικές εξελίξεις της μεταπολίτευσης.

 Ως ελάχιστο φόρο τιμής και με βαθύ σεβασμό στη μνήμη ενός ευπατρίδη που έφυγε, του Μανώλη Σκουλάκη, ο Δήμαρχος Πλατανιά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του και αποφασίζουν στην εξόδιο ακολουθία, να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά και ο Δήμαρχος».

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Για το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά
Ο Πρόεδρος
Αντώνιος Φραγκονικολάκης