Σε αναβρασμό βρίσκονται οι αγρότες στο Ρέθυμνο μετά τη σύλληψη την Πέμπτη, δύο εξ αυτών, που μετείχαν σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάληψη του Δασαρχείου Ρεθύμνου. Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να λήξει η κατάληψη υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα με τα μέλη της επιτροπής αγώνα της κατάληψης του δασαρχείου να καταγγέλλουν την αστυνομική και εισαγγελική παρέμβαση. Ωστόσο, αφενός η κατάληψη συνεχίζεται αφετέρου το βράδυ δεκάδες αγροτοκτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα. Ως εκ τούτου, η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών είναι μεγάλη υπό τον φόβο νέας έντασης και επεισοδίων.

Αυτό πάντως που προκαλεί αλγεινή εντύπωση είναι η καταγγελία ότι το βράδυ της Πέμπτης αγρότες παραβίασαν την πόρτα στο σταθμό του ΕΚΑΒ που βρίσκεται στον Αμαργιώτικο δρόμο, κοντά στο Δασαρχείο, προκειμένου όπως λένε οι πληροφορίες του Cretalive, να ζεσταθούν και να δουν… τηλεόραση!

Να σημειωθεί ότι στους δύο αγρότες απαγγέλθηκε κατηγορία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και κρατούνται από το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να δικαστούν σήμερα στις 11 με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Δείτε επίσης:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την κατάληψη στο Δασαρχείο Ρεθύμνου -Δύο συλλήψεις

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτηκαι το Ρέθυμνο

Κεντρική φωτογραφία goodnet.gr