Σύλληψη 58χρονης για πρόκληση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της και φθορές σε οχήματα
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI −
- Συνελήφθη 58χρονη στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο για πρόκληση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά της.
- Η κατηγορούμενη φέρεται να προκάλεσε φθορές και σε δύο σταθμευμένα οχήματα κατά την έξοδό της.
- Αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση φθορών και εμπρησμό, ενώ οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Στη σύλληψη μιας 58χρονης Ελληνίδας προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, έπειτα από περιστατικό πρόκλησης πυρκαγιάς στο διαμέρισμα όπου διέμενε, καθώς και φθορών σε σταθμευμένα οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 22:30, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, η γυναίκα έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά της, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού, καθώς κάηκαν κουρτίνες και καναπές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο νοσοκομείο μία 14χρονη μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε σπίτι φίλης της
ΦΩΤΟ κ’ ΒΙΝΤΕΟ | Στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα σε διόροφη κατοικία στα Λενταριανά. Στάχτη το γκαράζ και ένα αυτοκίνητο
Κατά την έξοδό της από το διαμέρισμα, φέρεται να προκάλεσε επιπλέον φθορές σε δύο σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, ενώ η 58χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πρόκληση φθορών και εμπρησμό, κατά περίπτωση.