Σύλληψη γνωστού τράπερ με κλεμμένο όχημα: Στις 12 Ιανουαρίου η δίκη του

Η δίκη σε βάρος του γνωστού τράπερ που συνελήφθη στη Γλυφάδα με κλεμμένο όχημα, έλαβε αναβολή για τις 12 Ιανουαρίου, σύμφωνα με απόφαση του Δικαστηρίου που αιτιολογήθηκε από την ανάγκη προσκόμισης κρεισσόνων αποδείξεων.

«Η σημερινή αναβλητική απόφαση του Δικαστηρίου για κρείσσονες αποδείξεις αποδεικνύει το λόγο για τον οποίο οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία» είπε ο δικηγόρος του καλλιτέχνη, Ευάγγελος Καντιανής μέσω γραπτής δήλωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 29.12.2025 20:45 Μητσοτάκης για αγρότες: Τραμπουκίζουν αυτούς που θέλουν τον διάλογο - Δεν κλείνει τους δρόμους η τροχαίαΑθλητισμός | 29.12.2025 21:08Ιβάν Σαββίδης: «Θέλω να είμαστε στην κορυφή, μόνο αν το αξίζουμε - Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ!»

Σημειώνεται, πως σε βάρος του τράπερ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, αφού συνελήφθη στη Γλυφάδα με κλεμμένο όχημα μετά από έλεγχο.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, παραπέμφθηκε να δικαστεί σήμερα, Δευτέρα (29/12) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

«Έκρηξη» Ανεστίδη με «γαλάζιο» βουλευτή για τις επιδοτήσεις στον αέρα του OPEN: «Παίρνει όσα στρέμματα θέλει όποιος ανοίξει ΑΦΜ»

c36599f2-8717-48bb-8246-6f5736af9562.jpg

«Αλλάζουμε στάση στις διαπραγματεύσεις για το Oυκρανικό»: Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Τραμπ για την επίθεση στην προεδρική κατοικία

d51a88ce-1ce9-4743-bba7-bedf548b0a20.jpg

Μετά την Πρωτοχρονιά οι 18 πηγαίνουν σε διάλογο: «Ο δρόμος ανοιχτός, τα σκυλιά δεμένα», λένε οι υπόλοιποι αγρότες

40c917ac-8b8e-42ea-8a79-d6227495603c.jpg

Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών στα Βαρδούσια – Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

54f4b12a-3242-4b1c-bc86-6bd4836c8f7e.jpg