Είναι ενθαρρυντικό να βλέπει κανείς επιχειρήσεις να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Αυτήν τη φορά είναι η με έδρα την Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα, στις ΗΠΑ, ζυθοποιία Fargo που απλώνει χέρι βοήθειας σε αδέσποτα σκυλάκια.

Συνεργάστηκε, προσφάτως, με ένα καταφύγιο αδέσποτων σκύλων και κυκλοφόρησε μια σειρά από μπίρες, στο τενεκεδάκι των οποίων φιγουράρουν φωτογραφίες σκύλων που αναζητούν μόνιμο σπίτι.

Η καινούργια σειρά τενεκεδάκια -περιορισμένης, χρονικά, κυκλοφορίας- για την Original Lager της ζυθοποιίας παρουσιάστηκε στην εκδήλωση «4 Luv of Dog Rescue». «Ελπίζουμε ότι μέσω αυτής της εκδήλωσης θα ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για αυτά τα σκυλάκια και, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, να τους βρούμε δικό τους σπίτι» διαβάζουμε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Η ιδέα ήταν του Τζέραντ Ράιαν, ο οποίος εθελοντικά συμμετέχει στο καταφύγιο αδέσποτων και εργάζεται στην Northern Plains Label, εταιρεία σχεδιασμού λογοτύπων για ζυθοποιίες.

«Πλησίασα το αφεντικό μου και του πρότεινα να κάνουμε δωρεά λογότυπα σε μια ζυθοποιία που θα ήταν πρόθυμη να φιλοξενήσει στα τενεκεδάκια μπίρας φωτογραφίες των σκύλων μας. Η ιδέα τον ενθουσίασε. Ρώτησα στη Fargo Brewing αν επιθυμούν να το κάνουν κι ενθουσιάστηκαν κι εκείνοι… Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εγκάρδια και πέραν των προσδοκιών μας» είπε στο Bored Panda ο Τζέραντ Ράιαν.