Σύμη: Νέες πληροφορίες για την αιματηρή καταδίωξη διακινητή
Μία νέα διάσταση του σοβαρού περιστατικού καταδίωξης διακινητή στην Σύμη το μεσημέρι της Δευτέρας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 08.08.2024 18:42Πυροσβεστική: 35 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωροΕλλάδα | 08.08.2024 18:53Δωροληψία υπαλλήλου ΕΦΚΑ: Το εξοργιστικό SMS της υπαλλήλου στο θύμα – «Τα μισά, όπως είχαμε πει»
Σύμφωνα με ενημέρωση του λιμενικού ο διακινητής είχε αποβιβάσει περίπου 21 μετανάστες στην περιοχή Πανορμίτη της Σύμης. Μετά την αποβίβαση των αλλοδαπών ο διακινητής επιχείρησε να επιστρέψει στα τουρκικά παράλια, αλλά έγινε αντιληπτός από σκάφη του Λιμενικού, τα οποία με χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων του ζήτησαν να σταματήσει χωρίς αποτέλεσμα με συνέπεια να ξεκινήσει καταδίωξη.
Χτύπησε φουσκωτό του στρατού ο διακινητής
Νέα πληροφορίες ωστόσο θέλουν το σκάφος που χτύπησε ο διακινητής κατά την καταδίωξη να ήταν φουσκωτό του στρατού του οποίου ο χειριστής του εξ αρχής εντόπισε τον διακινητή και του ζήτησε να σταματήσει και όχι σκάφος του λιμενικού. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διακινητής δυο φορές που προσπάθησε να εμβολίσει το φουσκωτό του στρατού το χτύπησε και κατέστρεψε τις μηχανές δυο μηχανές του.
Στη συνέχεια της καταδίωξης το πλήρωμα σκάφους του λιμενικού φέρεται ότι πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα και χτύπησε, υπό άγνωστες συνθήκες, τον αλλοδαπό διακινητή, ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στην κοιλιά και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στη Ρόδο.
Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις δόθηκε η εικόνα ότι ο αλλοδαπός διακινητής που προσπάθησε να διαφύγει είχε όπλο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Κόλαση πυρός στο Ρέθυμνο: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις και τους ισχυρούς ανέμους – Εκκενώσεις οικισμών και νέες ενισχύσεις από την Αθήνα

Αντιδράσεις μετά από ανάρτηση της Βόζεμπεργκ για τον Τεντόγλου και… mea culpa από την ευρωβουλευτή -«Τεχνικό λάθος»

Τραγωδία στην Ερέτρια: Καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων με μία νεκρή και 3 τραυματίες

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δεν θα δούμε τελικά τα ιπτάμενα ταξί - Δεν έχουν πιστοποίηση
