Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε μπαρ στην Καλιφόρνια χθες Τετάρτη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετοί ακόμη, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία, προσθέτοντας πως ύποπτος είναι επίσης νεκρός.

«Επιβεβαιώσαμε 4 θανάτους επιτόπου, συμπεριλαμβανομένου του δράστη», ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Όραντζ μέσω X (του πρώην Twitter). Πρόσθεσε πως άλλοι έξι άνθρωποι «διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, εκ των οποίων πέντε με τραύματα από σφαίρες».

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου υπήρξε «εμπλοκή» αστυνομικού, πρόσθεσε η ίδια πηγή, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο δράστης έπεσε νεκρός από δικά του πυρά. Κανένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε, διευκρίνισε.

Νωρίτερα, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KABC, μέρος του εθνικού δικτύου του ABC News, αναφέρθηκε σε 2 νεκρούς στην κοινότητα Τραμπιούκο Κάνιον, στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνιας, στο επεισόδιο σε μπαρ-εστιατόριο όπου συχνάζουν μοτοσικλετιστές.

Διαβάστε ακόμη- Τι αλλάζει στον σχεδιασμό της κυβέρνησης μετά την δύσκολη μάχη στα πύρινα μέτωπα: Ποιες κινήσεις δρομολογούνται