Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 11:00, στο Αιγάλεω, για τον εντοπισμό άνδρα που οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι ήταν οπλισμένος. Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος που βρίσκεται το εμπορικό κατάστημα River West.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, σε αρχικό στάδιο η Άμεση Δράση έλαβε σήμα που ανέφερε πως δύο κακοποιοί μέσα σε αυτοκίνητο, πιθανότητα με στόχο να κάνουν ληστεία, έγιναν αντιληπτοί και κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν έπεσαν πάνω σε τζαμαρία του εμπορικού.

Στη συνέχεια και οι δύο εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο, ενώ ο ένας φερόταν πως ήταν οπλισμένος, σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 13.05.2022 10:25Ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης ζώου στην Καρδίτσα - Αυτοκίνητο εν κινήσει με σκύλο στην οροφήΕλλάδα | 13.05.2022 10:34 Φλώρινα: Αποτροπιασμό προκαλούν αποκαλύψεις για τον βιασμό ανήλικης από τον πατέρα της - «Το θεωρούσε φυσιολογικό»Ελλάδα | 13.05.2022 10:18Άρτα: Διευθύντρια σχολείου δάγκωσε 11χρονο παιδάκι με αυτισμό - Η αδιανόητη «εξήγησή» της και τι λέει η μητέρα του

Λίγη ώρα μετά, ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ νωρίτερα είχε πέσει -για άγνωστο λόγο- πάνω στην τζαμαρία του εμπορικού καταστήματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εντός του οχήματος βρέθηκαν ψυχοτρόπα φάρμακα και έτσι, εξετάζεται εάν το άτομο πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, σημειώνεται πως το πρώτο σήμα που δόθηκε στην Άμεση Δράση έκανε αναφορά για ένοπλο άτομο.