Ένας 27χρονος, ονόματι Στέργιος Ιακούτιν έφυγε χθες νωρίς το βράδυ από το σπίτι του στο Ρέθυμνο και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο συγκεκριμένος 27χρονος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία στην οικογένεια του.

Γύρω στις 8 χτες το βράδυ έφυγε από το σπίτι του στο Ρέθυμνο, όπου διαμένει με τη μητέρα του, για να πάει μία βόλτα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Η οικογένεια του ανησύχησε όταν γύρω στις 2-3 τα ξημερώματα δεν είχε επιστρέψει, καθώς δεν συνήθιζε να το κάνει. Μάλιστα οι αναφέρουν πληροφορίες δεν είχε και το κινητό του μαζί και έτσι κανείς δεν μπορούσε να τον βρει.

Η μητέρα του απευθύνθηκε στην αστυνομία και από εκείνη την ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα έχουν ενημερωθεί και εθελοντές, ώστε να συμμετέχουν σε έρευνες.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σεργκέι στις 21 Μαΐου, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικου κατόπιν αιτήματος συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Στοιχεία εξαφανισθέντος

Ο Σεργκέι έχει ύψος 1,85 μ., έχει 74 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα υφασμάτινα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Με πληροφορίες από goodnet.gr