Με τη Γραμματέα του** Κινήματος Αλλαγής Χανίων Χρύσα Μαρκάκη - Χαριτάκη** συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκης και συζήτησαν για θέματα που αφορούν τα αναπτυξιακά έργα στα Χανιά καθώς και την πορεία του τουρισμού, με δεδομένη την έναρξη της σεζόν.

Όπως τονίστηκε, η Περιφέρεια Κρήτης είναι αρωγός στους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες με κάθε πρόσφορο μέσο και εφικτό τρόπο, στο πλαίσιο της στήριξης της κοινωνικής συνοχής και των παραγωγικών πυλώνων της οικονομίας του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε συζήτηση για την κρουαζιέρα όπου η Περιφέρεια Κρήτης αξιοποιώντας το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ναυς» φέρνει σε επαφή παραγωγούς πιστοποιημένων προϊόντων με τις εταιρείες των κρουαζιερόπλοιων, μέσα από ειδική πλατφόρμα που ετοίμασε και προωθεί, προκειμένου να στηρίξει τη σύνδεση πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα.

Η Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ μετά την ενημέρωση για τα έργα που γίνονται στην Π.Ε. Χανίων δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη, σημειώνοντας πως υπάρχει πληθώρα έργων που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και εξέφρασε την πεποίθηση πως στη συνολική αποτίμηση θα υπάρξουν αρκετά έργα στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο μέσα στο Ηράκλειο - Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός (φωτο)

Ηράκλειο: Επιχείρηση για τη διάσωση ηλικιωμένου που έπεσε σε γκρεμό! (φωτο-βίντεο)

Ηράκλειο: Πρόλαβαν τη φωτιά πριν κάψει τα πάντα (βίντεο/φωτο)