Με τον Σύμβουλο Τουρισμό κ. Σταύρο Κεφάλα συναντήθηκανσήμερα στο Δήμο ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ζερβάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σκ. Νίκος Διαλυνάς και ο Διευθυντής του Ο.Α.Σ κ. Μανώλης Τσαντάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι μέχρι σήμερα ενέργειεςτου Συμβούλου Τουρισμού, η συνεργασία του με Φορείς και Συλλόγους του ΔήμουΣητείας, οι επαφές του με τουριστικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρίες γιατη διερεύνηση περαιτέρω ανάπτυξης της επισκεψιμότητας της περιοχής.

Προγραμματίστηκαν ενέργειες προβολής του Δήμου Σητείαςκαι ανάπτυξης συγκεκριμένων μορφών θεματικού τουρισμού, ενώ καθορίστηκε και τοπλαίσιο για τη συνάντηση την επόμενη εβδομάδα με την εταιρεία Zela Aviation γιατην προώθηση του αεροδρομίου Σητείας σε εταιρίες εμπορικών πτήσεων από τοεξωτερικό.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του από τις έωςσήμερα ενέργειες του Συμβούλου Τουρισμού και τη συνεργασία του με όλους τουςεμπλεκόμενους φορείς, η οποία έχει ήδη αποτυπωθεί στα συνεχόμενα δημοσιεύματαεντύπων και ιστοσελίδων για προβολή της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σητείας.