Την Παρασκευή 13/09/2019, στο Δημαρχείο Σητείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου Γιώργου Καρτσάκη και του Αναπληρ. Γενικού Γραμματέα Κωνσταντίνου Σουκια με τον με τον νέο Δήμαρχο Σητείας κ. Γεώργιο Ζερβάκη.

Στη συνάντηση αυτή και με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΑΥΛ, του ευχηθήκαμε μια δημιουργική θητεία αλλά και καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε σχετικά με την έλλειψη σε Αστυνομικό προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος και του Αερολιμένα Σητείας και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση μας προς την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου αυτό να επιλυθεί.

Ακόμα του τονίσαμε την αναγκαιότητα για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σητείας σε νέο σύγχρονο κτίριο, ώστε να καλύπτει τόσο τις ανάγκες των υπηρετούντων σε αυτό, όσο και των πολιτών που θα το επισκέπτονται.

Ο Δήμαρχος, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πρόθυμος να συμβάλει στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Σητείας.