Πολιτική ΑΡΘΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζει τα... στραβοπατήματα η κυρία Σακελλαροπούλου!


Μίλησε με Αλβανίδα που δώρισε μάσκες αντί με κάποιον από τους εκατομμύρια Ελληνες που δίνουν τον δικό τους αγώνα

Eπιλεκτική ευαισθησία επιδεικνύει ακόμη μια φορά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία προτίμησε να επικοινωνήσει με Αλβανή ιδιοκτήτρια μπουτίκ στα Γρεβενά για να τη συγχαρεί για την κίνησή της να ράψει 600 μάσκες δωρεάν για το νοσοκομείο της πόλης. Πράγματι, η Ελόνα Αγκόλι, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ρούχων, ανταποκρίθηκε στο αίτημα μίας υπεύθυνης υπαλλήλου του Νοσοκομείου των Γρεβενών, ωστόσο αυτό που προξενεί εντύπωση είναι οι κινήσεις και ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται η κυρία Σακελλαροπούλου.

Κι αυτό διότι μόνο ως επικοινωνιακή μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή της να συνομιλήσει με τη συγκεκριμένη αλλοδαπή από την Αλβανία, αντί με κάποιον από τους Ελληνες ή Ελληνίδες που προσφέρουν καθημερινά τα μέγιστα στον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό. Με κάποιους δηλαδή από τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που εργάζονται στα νοσοκομεία, τα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία, αλλά και τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υπουργείου Υγείας.

Αναρωτιόμαστε ποια είναι τα αίτια για τα διαφορετικά αντανακλαστικά που επιδεικνύει η νέα Πρόεδρος και ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει, ειδικά σε τόσο κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας.

Πάντως, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η τηλεφωνική συνομιλία των δύο γυναικών, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω facebook, αναφέρθηκε στην «αφυδάτωση του δημοσίου βίου» που προκαλεί η πανδημία, αλλά και στη «συναισθηματική ένταση» που προκαλεί σε οικογένειες και άτομα. Επισήμανε μάλιστα μέσω της ανάρτησής της την ανάγκη, μέσα στον «ζόφο» της υγειονομικής κρίσης του ιού, η Πολιτεία και όλοι μας να περιβάλουμε με φροντίδα τους πιο αδύναμους, που μας ζητούν βοήθεια και να μην αδιαφορήσουμε για τον πόνο τους. Υπογράμμισε δε ότι εν ευθέτω χρόνω, όταν πια θα έχουμε αφήσει πίσω μας αυτή τη δύσκολη εμπειρία, θα έχουμε ξαναχτίσει την κοινωνία «στη βάση της ενσυναίσθησης, της φιλαλληλίας και της συνευθύνης».



ΠΗΓΗ