Τη μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν οι πυροσβέστες που επιχειρούν στην Αρχαία Κόρινθο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, καθώς αποχωρούν λόγω της νύχτας τα εναέρια μέσα.

Ειδικότερα, αυτή την ώρα επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 25 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 πυροσβέστες, ενώ νωρίτερα έκαναν ρήψεις νερού δύο αεροσκάφη τύπου PZL, δύο Canadair και ένα ελικόπτερο.

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε περί ώρα 17:30 στην περιοχή της Αρχαίας Κορίνθου, σε χαμηλή βλάστηση, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις και επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 πυροσβέστες και 2 PZL, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 1, 2019

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις 06:00 το πρωί έως και 19:00 εκδηλώθηκαν συνολικά 18 δασικές πυρκαγιές.

Για την κατάσβεσή τους επιχείρησαν 197 πυροσβέστες με 91 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων, δύο αεροσκάφη τύπου PZL, δύο Canadair και ένα ελικόπτερο.

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ όσες από αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη είναι σε ύφεση και οριοθετημένες.